dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Benoeming BTW- commissie in DNA afgelast

lees ook ...

Verkiezingspropaganda ten spijt: ABOP en PL apart naar stemb...

De nieuwe politieke partij ABOP-PL zal bij de komende verkiezingen een papieren tijger blijven, nu de ABOP en PL onlangs hebben besloten afzonderlijk de verkiezingen in te gaan. Dit nieuws werd bevest...

In een Huishoudelijke vergadering van vandaag, dinsdag 14 november 2023 lag het in de bedoeling dat De Nationale Assemblee (DNA), een commissie zou instellen die zich zal moeten richten op de zorg- en knelpunten ten aanzien van BTW- maatregelen. Dit heeft parlementsvoorzitter Marinus Bee gezegd in gesprek met vakbonden. Vanwege logistieke redenen heeft de vergadering geen voortgang gevonden.

Om de stopzetting en het terugdraaien van de BTW-maatregelen af te dwingen hebben de vakbonden op maandag 13 november 2023 gezamenlijk een bespreking gehad met het parlement. Voorzitter Bee heeft de aanwezige vakbonden aangehoord en verder toegesproken. De parlementsvoorzitter heeft aangegeven dat door dialoog partijen tot een oplossing kunnen komen. “De samenleving is het niet eens over de maatregelen die genomen zijn ten aanzien van BTW en daarom zullen wij samen hiernaar kijken, aldus voorzitter Bee.

De vakbonden eisen terugdraaien van de BTW- maatregelen. Meer informatie volgt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBenoeming BTW- commissie in DNA afgelast