zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Benefietavond voor projecten Caribbean Spay Neuter

lees ook ...

Er wordt een waterbron aangeboord in Nickerie

Het bedrijf Kuldipsingh zal maandag 25 september officieel van start gaan met het boren van een tweede waterbron te Paradise in het district Nickerie. Dit zal plaatsvinden aan de Ramawat Soechietweg n...

Stichting Caribbean Spay Neuter, heeft op 1 oktober een benefietavond gepland in Assuria High Rise Event Center. Op deze avond zal men ook aandacht besteden aan Werelddierendag op 4 oktober. Het doel van de avond is om middelen te vergaren voor het financieren van de jaarlijkse projecten van de stichting in Suriname. Twee tot drie keer per jaar voert de stichting sterilisatie en castratieprojecten uit voor een zeer gereduceerde prijs

Artiesten zullen een bijdrage leveren aan de fundraising, en “een gevarieerde multiculturele show” geven. Men hoopt op deze manier fondsen te vergaren om de sterilisatie en castratieprojecten uit te voeren. De fondsen waarop men kon rekenen zijn nu vanwege de economische situatie veel minder geworden. Vanaf 2016 voert de stichting jaarlijks meerdere grote sterilisatie- en castratieprojecten uit.

Stichting Caribbean Spay Neuter stelt met het uitvoeren van de projecten minderdraagkrachtigen in de gelegenheid om hun huisdier tegen een gereduceerd prijs te laten steriliseren of castreren. Amerikaanse, Canadese, Mexicaanse en Europese dierenartsen sponsoren ook het project door zelf hun tickets naar Suriname te betalen en de operaties gratis uit te voeren.

De stichting dekt de overige kosten in het land zoals maaltijden, lokaal transport van de dierenartsen, de huur van tafels, stoelen, en tenten om de projecten te kunnen realiseren. Naast de projecten met buitenlandse artsen, laat de stichting hetzelfde doen met zwerfhonden en katten bij Surinaamse dierenartsen.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBenefietavond voor projecten Caribbean Spay Neuter