woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
4
(1)

Bende van vier opgerold

lees ook ...

Organic Movement eist opheffing maatregelen tegen Gentle en ...

Maisha Neus van Organic Movement heeft opgeroepen via social media om gisteren vanaf 10.00u  te protesteren bij De Nationale Assemblee. De opgekomen groep eist terugdraaien van de maatregelen getroffe...

De recherche van Regio Midden (RRM) bijgestaan door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) en Criminelen Inlichtingen Unit (CIU), hebben op 26 januari vier verdachten opgespoord en aangehouden. De eerste verdachte M.N.(30) werd aan het Garnizoenspad aangehouden.

Bij het zien van de politie maakte hij zich uit de voeten. Een waarschuwingsschot bracht deze verdachte niet op andere verdachten, waarbij er gericht op hem werd geschoten. Hij werd aan zijn rechter onderbeen geraakt. M.N. werd al gezocht in een zaak die in onderzoek is bij de rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten.

Hij werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor het verkrijgen van medische hulp. Zijn gezondheidstoestand is stabiel en is ter observatie onder politiebewaking in de ziekeninrichting opgenomen.

Verder werden twee van zijn kompanen, K.G. (34) en K.K.(18) aan de Commissarisweg in de kraag gevat, waarna de vierde verdachte R.H.(36) op de kruising van de Indira Gandhi- en de Ramgoelamweg in de boeien werd geslagen.

De drie voertuigen waarmee de criminelen zich verplaatsten zijn door de politie in beslag genomen. Deze vier manspersonen worden ervan verdacht zich eerder in de maand januari 2021 schuldig te hebben gemaakt aan inbraken in de nachtelijke uren en diefstallen middels geweldpleging.

In het ressort Zanderij werden bewoners mishandeld en een baby gekneveld, waarna zij met geweld er vandoor gingen met een aantal goederen en een geldbedrag. Ook pleegden deze verdachten in de ressorten Houttuin en Lelydorp diefstallen middels braak in twee woningen, waarbij er met geweld werd weg genomen een aantal goederen en geld.

Het viertal ontkent de verschillende strafbare feiten te hebben gepleegd. Allen zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De recherche van regio Midden is belast met het onderzoek van deze zaak, meldt de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBende van vier opgerold