zondag 21 april 2024
27.2 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

Bellers uitten hun ongenoegen over politie optreden

lees ook ...

Werknemers Hakrinbank sluiten loonovereenkomst 2024

Tijdens een Algemene Leden Vergadering van de Hakrinbank Werknemers Organisatie (HWO) is er een principeovereenkomst, bereikt door het bestuur op 3 april jongstleden, goedgekeurd door de leden. De loo...

In het praatprogramma Bakana Tori op radio SRS van woensdag 19 oktober, waren commissaris Bryan Isaacs en commissaris Rishi Akkal te gast en werden bellers in de gelegenheid gesteld aandachtspunten die het korps raken, aan te geven. Daarbij is beloofd dat deze feedback zou worden besproken.

In een werkoverleg tussen de Directeur Operaties KPS met regio commandanten en structuurhoofden van het Korps Politie Suriname (KPS) op donderdag 27 oktober zijn naast de noodzakelijke veiligheidsverhogende maatregelen ook de aangehaalde punten omtrent de kwaliteit van het politie optreden zoals die wordt beleefd door de samenleving aangekaart.

Enkele verbeterpunten die tijdens het overleg werden besproken zijn: aandacht voor klantvriendelijkheid en een correcte bejegening van de burgerij, het opnemen van aangiftes op de ressorten en de overdracht waar nodig aan de recherche diensten. Ook de verschijning (representatief) tijdens dienstuitoefening en het reageren op meldingen alsook het rijgedrag kwamen aan de orde.

De regio commandanten en structuurhoofden dienen erop toe te zien dat er aandacht wordt geschonken aan deze punten en dat er zichtbare verbetering komt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBellers uitten hun ongenoegen over politie optreden