donderdag 22 februari 2024
31.6 C
Paramaribo
12.4 C
Amsterdam
0
(0)

Belastingdienst vraagt ondersteuning Surinamers bij btw

lees ook ...

LAMAT keert terug naar Suriname voor tweede medische missie

Het medische hulpteam van de Lesser Antilles Medical Assistance Team (LAMAT), bestaande uit Amerikaanse chirurgische en tandheelkundige experts en ondersteunend personeel, keert terug naar Suriname vo...

De Belastingdienst Suriname heeft de ondersteuning van iedereen nodig om de belasting over de toegevoegde waarde (btw) tot een succes te maken. Al geruime tijd is de Belastingdienst zich aan het voorbereiden op de btw. Die is vandaag ingegaan. Op donderdag 29 december 2022 is er een aanpassing van de Wet btw aangenomen in De Nationale Assemblee (DNA).

Als Belastingdienst is het onze taak zo goed mogelijk invulling te geven aan wat er door DNA en de regering is besloten. Hetzelfde geldt voor de onlangs aangenomen wetsaanpassingen. De Belastingdienst werkt hard verder aan de uitvoering van de btw. Ook na 1 januari 2023.

Ondernemers hebben nog steeds de ruimte om zich te registreren via de website van de Belastingdienst en vanaf maandag 2 januari 2023 weer bij de kiosk van de Belastingdienst, aan de Van Sommelsdijckstraat 27. Wij vragen alle ondernemers om na te gaan of ze zich verplicht moeten registreren en dit zo snel mogelijk te doen. Informatie hierover is te vinden op www.belastingdienst.sr.

Met de ondernemers zal de Belastingdienst hierover in nauw contact blijven. Ook zal de algemene bewustwordingscampagne aanzienlijk worden uitgebreid, zodat de werking van btw duidelijk wordt voor heel Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBelastingdienst vraagt ondersteuning Surinamers bij btw