dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
5
(1)

Belangstelling Hess Corporation voor Surinaamse olie

lees ook ...

Wegomlegging ivm rehabilitatie Gemenelandsweg

Het Korps Politie Suriname heeft bekend gemaakt, dat in verband met de rehabilitatie van de Gemenelandsweg, er op zondag 24 september 2023 tussen 08.00 uur v.m. en 12.00 uur n.m., graafwerkzaamheden z...

Hess Corporation is actief in de Verenigde Staten en Guyana, maar het bedrijf heeft voldoende belangstelling voor Suriname. Chief Executive Officer(CEO) heeft dit tijdens zijn aanwezigheid op de Barclays CEO-Energy Power Conference duidelijk laten merken volgens OilNow.

Het bedrijf heeft belangen in Blok 42 en 59 in Suriname. Samen met Chevron en Block 42-Operator Shell heeft het bedrijf belang in een diepwaterconcessie. ExxonMobil is in Blok 59 de exploitant, met een belang van 33,34%. Hess heeft 33,33% en Equinor 33,33%.

“We weten zeker dat we volgend jaar zullen beginnen met boren in Blok 42 en we denken dat ze veelbelovend zijn, maar we moeten boren om echt te definiëren wat de kansen zijn”. Hess Corporation moet naar olie blijven zoeken om stand te kunnen houden. Prestaties moeten steeds nieuwe hoogten bereiken. Ook de aandeelhouderswaarde moet op lange termijn gemaximaliseerd blijven. Het bedrijf heeft Suriname en de Golf van Mexico in verband hiermee op het oog.

Bron: Ampies Broadcasting Corporation

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBelangstelling Hess Corporation voor Surinaamse olie