dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
5
(1)

Beladers JAP luchthaven die goud uit reiskoffers stalen, gepakt

lees ook ...

Latourweg afgesloten voor derde autoloze dag: Fietspromotie ...

Voor de derde keer wordt zondag een autoloze dag gehouden in Latour, waar spelen, gymen en workshops voor enkele uren mogelijk zullen zijn op een deel van de Latourweg. Tussen 9 uur 's morgens en 17 u...

Begin juli hield de politie van Zanderij twee verdachten Stanley Z. (48) en Vergirio B. (25) aan. De derde verdachte, de 41-jarige Revillio M. werd enkele dagen later op 07 juli in de kraag gevat. Deze drie verdachten die als beladers werkzaam waren op de Johan Adolf Pengelluchthaven hadden zich toegang verschaft tot de reiskoffers van passagiers.

Een passagier die op op 30 juni was afgereisd naar Suriname deed donderdag 30 juni aangifte van haar opengebroken reiskoffers op het politiebureau van Zanderij. Daarbij waren haar dure gouden sieraden gestolen.

Bij het ingestelde onderzoek was op de camerabeelden duidelijk te zien hoe drie manspersonen de twee koffers openbraken. De benadeelde van de tweede koffer
heeft nog geen aangifte gedaan bij de politie. Uit deze koffer zijn onder andere
snoepjes en chocolades weggenomen.

Bij de aanhouding van Stanley en Vergirio werden een aantal snoepjes en chocolades op hen teruggevonden en in beslaggenomen. Het gelukte de wetsdienaren de derde verdachte Revillio op 07 juli aan te houden. Op hem werd een deel van de sieraden aangetroffen en inbeslag genomen.

De politie roept de benadeelde van de tweede koffer waarin de snoepjes en chocolades zaten op, om zich in verbinding te stellen met de politie van Zanderij.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBeladers JAP luchthaven die goud uit reiskoffers stalen, gepakt