zondag 24 september 2023
27.2 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
5
(2)

Bekende Tiktokker aangehouden

lees ook ...

Wegomlegging in verband met oefening Erewacht

In verband met de presentatie van de jaarbegroting, waarbij er een erewacht gevormd wordt, maakt het Korps Politie Suriname (KPS) bekend, dat er op woensdag 27 en vrijdag 29 september 2023, vooroefeni...

M.G. die recent op sociale media viraal ging met het maken van video’s waar hij meerdere malen “Wodup, Wodup. Je moet eten!” zegt, is vrijdag door de politie van Kwatta aangehouden voor poging tot doodslag, poging tot zware mishandeling en diefstal.

Het voorlopige onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de aangever, enige B.C., op de dag in kwestie een kleine autoongeluk heeft veroorzaakt. De aangever en de tegenpartij hebben de zaak onderling afgehandeld.

Bij aankomst thuis ontdekte de aangever dat hij zijn mobiele telefoon niet in zijn bezit had. Hij belde toen op het toestel en deze werd beantwoord door Tiktokker M.G. Hij  hield de aangever B.C. voor om hem te ontmoeten om de telefoon te overhandigen.

Bij de ontmoetingsplek ontstond er een woordenwisseling tussen de twee heren. Dit werd gevolgd door G.M. die in de auto van B.C. stapte en inreed op de aangever en zijn broer die ook daar aanwezig was. Daarna ging G.M op een ‘joy-ride’ met de auto van B.C. Hij bracht het voertuig daarna terug en verliet de locatie.

De aangever reed direct naar het politiebureau om aangifte te doen tegen G.M.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte G.M. door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBekende Tiktokker aangehouden