dinsdag 27 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
5
(1)

Bekende Surinaamse artiest Kappalani opnieuw gearresteerd, ditmaal voor diefstal

lees ook ...

Staatsolie reageert op ontwikkelingen in Blok 58-project

Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. ziet geen reden om af te wijken van de geplande tijdlijn voor de ontwikkeling van het eerste offshoreproject in Suriname, geleid door TotalEnergies. In het Blok 5...

Opnieuw is de bekende Surinaamse artiest Kappalani aangehouden door de politie, ditmaal op verdenking van diefstal van een geldbedrag uit een auto. De echte naam van de artiest is Orlando W. en volgens informatie van Waterkant.Net was er al een lopend intern onderzoek van de Surinaamse politie naar hem vanwege de diefstal van een bedrag van meer dan 100.000 SRD uit een voertuig vorig jaar.

Kappalani werd naar verluidt gearresteerd in het westen van Suriname, specifiek in Wageningen. In een TikTok-filmpje ontkent hij schuldig te zijn aan de diefstal.

Het afgelopen jaar kwam de artiest herhaaldelijk in aanraking met justitie en werd hij al twee keer eerder aangehouden vanwege incidenten met een vuurwapen. In een eerdere uitspraak op het programma Tap a Bankstel beweerde hij het criminele leven achter zich te hebben gelaten en zich nu te richten op zijn muzikale carrière.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBekende Surinaamse artiest Kappalani opnieuw gearresteerd, ditmaal voor diefstal