zondag 24 september 2023
27.2 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
5
(2)

Bekende kawinazanger Carlos Aaron zet een punt achter carrière

lees ook ...

Zorgwekkende suïcidecijfers onderstrepen belang van mentale ...

In de afgelopen jaren heeft mentale gezondheid een groeiende prioriteit gekregen, vooral door de impact van de COVID-19- pandemie. Deze crisis benadrukte dat iedereen op zijn tijd zorg nodig heeft, zo...

De bekende Carlos Aaron, Papa Bigi, Caatje heeft een punt gezet achter zijn carrière als kawina-zanger. “Sorry ik wil niet stoppen wanneer ik niet meer kan, maar wil stoppen en daarna nog genieten van mijn leven, mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. Soms ga ik wel een uitzondering maken voor iemand die ik heel goed ken, maar niet in de groep meer” dit meldt hij op facebook.

Papa Bigi zegt dat hij met heel veel liefde muziek heeft gemaakt.  Hij is bekend van Ai Sa Sie en Naks Kaseko Loko. Zijn succes heeft hij te danken aan zijn fans. “Ik hou de eer aan mijn zelf.”  Op 7 september wordt Papa Bigi, Caatje 55 jaar. Men heeft ter ere hiervan zondag jongstleden voor hem een speciale happening georganiseerd in Nederland.

Caatje begon zijn muziek carrière op 15-jarige leeftijd bij de muziekgroep Grand Combo. Hij scoorde vele hits, waaronder ‘Un’ n’e prati’, ‘Gwenti Lobi’, ‘Sani O P’sa Dja’, ‘Tuwesi’ en ‘Di don visi’, ‘No span yu ede’. Zijn laatste song ‘If Lobi no de moro’ is tot stand gekomen in samenwerking met de muziekgroep New Style.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBekende kawinazanger Carlos Aaron zet een punt achter carrière