vrijdag 29 maart 2024
29 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
5
(1)

Bejaarde vrouw overlijdt week na aanrijding

lees ook ...

Minister Mac Andrew moedigt jongeren in Coronie aan computer...

Op donderdag 21 maart 2024 is het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) gestart met een computertraining in Coronie. De training is bedoeld voor een geselecteerde groep jongere...

De politie van het bureau Latour deed op 15 april jongstleden, na een melding van een aanrijding tussen een autobus en een voetganger op de kruising van de Matheus- en de Frederikshoopweg, de locatie aan voor onderzoek. Daar aan-gekomen troffen de wetsdienaren de bejaarde voetganger S.N. met fracturen op het wegdek aan, die zaterdag 22 april in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleed.

Het voorlopige onderzoek wees uit, dat de busbestuurder P.M. (36) over de Matheusweg reed en ging naar de richting van de Frederikshoopweg. Op voornoemde kruising heeft hij vermoedelijk niet voldoende opgelet toen hij een rechtse bocht beschreef naar de Frederikshoopweg, en reed de voetganger die op dat moment de weg overstak, aan.

Het verkeersslachtoffer werd per ontboden ambulance voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting opgenomen, alwaar zij op 22 april 2023 het leven heeft gelaten. De autobestuurder bleek niet onder invloed van een bedwelmende middel te zijn.

Het onderzoek van deze aanrijding werd overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden, die de buschauffeur op maandag 24 april 2023 heeft ontboden en voorgeleid. Het rijbewijs van P.M. is door de politie ingevorderd. Na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) is de busbestuurder heengezonden, terwijl het ontzielde lichaam van S.N. in opdracht van het O.M. ter obductie door de politie in beslag is genomen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBejaarde vrouw overlijdt week na aanrijding