zaterdag 23 september 2023
27.2 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
5
(1)

Bejaarde vrouw laat leven na aanrijding

lees ook ...

Minister Sewdien bezoekt Uitkijkpolder

Gistermiddag heeft de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), Ing. P. Sewdien een bezoek gebracht aan de Uitkijkpolder in het district Saramacca. De districtscommissaris van Saramacca, mevr...

De politie van het bureau Santo Boma deed op 13 juni jongstleden, na melding van een aanrijding op de kruising van de Welgedacht A- en de Bomaweg, de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen constateerden zij dat voor de aanrijding, een bejaarde vrouw D.D. in haar auto reed over de Tawajariepolder. Zij kwam vanuit de richting van Creola gaande in die van de Verlengde Welgedacht A weg.

Op bovengenoemde kruising verzuimde de bestuurster voorrang te verlenen aan de 49-jarige pick-up bestuurder R.G. die over de Bomaweg reed, komende vanuit de richting van de Verlengde Welgedacht C weg gaande richting de Verlengde Welgedacht A weg met als gevolg de aanrijding.

De bestuurders verkeerden niet onder invloed van het één of ander bedwelmende middel. R.G. is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs, terwijl het rijbewijs van de 84-jarige vrouw op dat moment niet achterhaald kon worden. Hangende het onderzoek zijn beide voertuigen die aanzienlijke materiele schade hebben opgelopen door de politie in beslag genomen.

D.D. die lichamelijk letsels had opgelopen, werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het academisch Ziekenhuis Paramaribo, maar liet onderweg naar de ziekeninrichting het leven, waarna een arts officieel de dood van het verkeersslachtoffer vaststelde. Het ontzielde lichaam van D.D. is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBejaarde vrouw laat leven na aanrijding