Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Bejaarde man in Paramaribo uit huis gezet

Geplaatst

op

door

Zaterdagmiddag is een 70-jarige man uit Paramaribo zijn huis uit gezet. De ontruiming gebeurde in een woning op de hoek van de Prinsessestraat en de Schietbaanweg.

Alle eigendommen van de bejaarde man werden uit huis gezet. Eerder was namelijk door een rechter besloten dat de man zijn woning uit gezet mocht worden. Later is besloten dat het toch niet mocht. En nu is blijkbaar besloten dat de man toch zijn huis moest verlaten. De ontruiming heeft waarschijnlijk plaats gevonden doordat de man de huur van de woning niet meer kon opbrengen. De man is erg aangeslagen om de situatie en liet weten dat hij het erg moeilijk heeft. De man gaf aan niet te werken en vanwege de moeilijke economische omstandigheden moeite te hebben om zijn hoofd boven water te houden. De man is door twee medewerkers van een kerk meegenomen en kon een beperkt aantal persoonlijke bezittingen meenemen. De overige spullen van de man zijn achtergebleven buiten de woning.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Video Report: AIPS dag 2

Geplaatst

op

door

De Surinaamse sportjournalisten die zich in Columbia bevinden voor de AIPS Games hebben vandaag hun eerste medailles in de wacht gesleept.

Ivan Summerville behaalde op het onderdeel 200  m sprint de zilveren plak met een tijd van 13.55 gevolgd door Earnie Eenig met een tijd van 13.83. De winst ging naar de Columbiaan Dairo Perez met een tijd van 12.76. Dairo heeft de race 4 jaar achter elkaar gewonnen. Summerville nam voor het eerst deel aan een atletiekonderdeel terwijl Eenig bij d vorige editie ook op de derde plaats eindigde. Marciano Zalman nam deel op het onderdeel 1500 m. Daarbij eindigde hij op de derde plaats. Hij liep de afstand met een tijd van 7.55.50. De Surinaamse atleten komen morgen weer kn actie. Ivan Summerville en Earnie Eenig op de 200 m sprint en Marciano Zalman op de 8p0 m en balwerpen. 

Voorwat het onderdeel zaalvoetbal betreft maakte Suriname een valse start. Na eenruststand van 1-3 ging Suriname met 13-1 ten onder. De enige treffer vanSuriname kwam op naam van Ivan Summerville. Vandaag komt Suriname uit tegenMexico die gisteren van Argentinie verloor. Vrijdag speelt Suriname tegenArgentinie

Lees verder

Suriname

Video Report: AIPS dag 1

Geplaatst

op

door

Op dinsdag is er in Floridablanca, Columbia een aanvang gemaakt met de AIPS Games waaraan sport journalisten van verschillende landen aan deelnemen.

Suriname kwam op dag 1 in actie met het onderdeel pool. Het lukte aan de vertegenwoordigers van Suriname , Marciano Zaalman en Rasjied Sultan zich na elk 3 partijen zich te plaatsen voor de laatste 6. Vandaag komen beide weer in actie.

Lees verder

Meest gelezen