Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Bejaarde man in Paramaribo uit huis gezet

Geplaatst

op

door

Zaterdagmiddag is een 70-jarige man uit Paramaribo zijn huis uit gezet. De ontruiming gebeurde in een woning op de hoek van de Prinsessestraat en de Schietbaanweg.

Alle eigendommen van de bejaarde man werden uit huis gezet. Eerder was namelijk door een rechter besloten dat de man zijn woning uit gezet mocht worden. Later is besloten dat het toch niet mocht. En nu is blijkbaar besloten dat de man toch zijn huis moest verlaten. De ontruiming heeft waarschijnlijk plaats gevonden doordat de man de huur van de woning niet meer kon opbrengen. De man is erg aangeslagen om de situatie en liet weten dat hij het erg moeilijk heeft. De man gaf aan niet te werken en vanwege de moeilijke economische omstandigheden moeite te hebben om zijn hoofd boven water te houden. De man is door twee medewerkers van een kerk meegenomen en kon een beperkt aantal persoonlijke bezittingen meenemen. De overige spullen van de man zijn achtergebleven buiten de woning.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Video Report: Korps Suriname verkeersvrijwilligers

Geplaatst

op

door
Korps Politie Suriname
Lees verder

Suriname

Negen dames gaan voor titel Sa Ndyuka Uma contest 2019

Geplaatst

op

door
San Djuka Uma Contest 2019

Op 26 juli 2019 wordt het Sa Ndyuka Uma 2019 contest gehouden in de Anthony Nesty Sporthal in Suriname.

Het laatste Sa Ndyuka Uma contest werd in 2007 gehouden. De organisatie ligt in handen van de Stichting Sa Ndyuka Uma. Met dit initiatief beoogt de stichting de culturele en maatschappelijke bewustwording onder Surinaamse jonge vrouwen in het algemeen en Marron jonge vrouwen in het bijzonder te vergroten.

Dames diemeedingen naar de titel Sa Ndyuka Uma:
1)Dinge Romaica
2)Misdjan Zuwena
3)Bow Kedischa
4)Engelhart Marcella
5)Misiedjan Sudeska
6)Goddet Odile
7)Kodjo Rachel
8)Djanie Livinia
9)Toto Vhy-Shelt

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X