maandag 6 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.9 C
Amsterdam
0
(0)

Bejaarde autobestuurder overlijdt bij eenzijdig verkeersongeval

lees ook ...

Ruim 60.000 kwetsbare huishoudens krijgen koopkrachtversterk...

Met de lancering van het Sociaal Programma van de regering-Santokhi wordt de overstap gemaakt van object- naar subjectsubsidie. Tussen de 40.000 tot 60.000 kwetsbare huishoudens zullen een koopkrachtv...

De 82-jarige autobestuurder Gesron Neslo heeft bij een eenzijdige verkeersongeval aan de Meursweg ter plekke het leven gelaten. Dit ongeluk vond op 16 december plaats. De politie van het bureau Paranam deed na een melding van een verkeersongeval aan de Meursweg ter hoogte van de EBS mast PM47 in het district Para de locatie aan voor onderzoek.

Op de locatie aangekomen troffen de wetsdienaren een witgelakt voertuig in de langs de weg lopende goot aan met daarin de 82-jarige autobestuurder Gesron aan, De man vertoonde geen teken van leven meer. De nodige instanties werden ingeschakeld en een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast.

Een getuige verklaarde aan de politie dat de autobestuurder over de Meursweg reed. Hij kwam vanuit de richting van Onverdacht gaande naar de richting van Paranam. Op een gegeven moment voerde de autobestuurder bij het beschrijven van de bocht zijn snelheid op en moet daarbij de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren.

Hij belandde in de langs de weg lopende trens met voor hem het noodlottige gevolg. Gesron was in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs en de overige autobescheiden waren in orde.
Zowel het ontzielde lichaam van Gerson als het voertuig zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden. De Verkeersunit van Regio Midden onderzoekt deze zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBejaarde autobestuurder overlijdt bij eenzijdig verkeersongeval