donderdag 22 februari 2024
31.6 C
Paramaribo
12.4 C
Amsterdam
5
(1)

Bejaarde autobestuurder overlijdt bij eenzijdig verkeersongeval

lees ook ...

President benadrukt ommekeer in Suriname: van diepe crisis n...

“Sinds de overname van de regering onder mijn leiderschap ruim drie en een half jaar geleden, heeft Suriname een opmerkelijke transformatie ondergaan van een diepe crisis naar een periode van duurzame...

De 82-jarige autobestuurder Gesron Neslo heeft bij een eenzijdige verkeersongeval aan de Meursweg ter plekke het leven gelaten. Dit ongeluk vond op 16 december plaats. De politie van het bureau Paranam deed na een melding van een verkeersongeval aan de Meursweg ter hoogte van de EBS mast PM47 in het district Para de locatie aan voor onderzoek.

Op de locatie aangekomen troffen de wetsdienaren een witgelakt voertuig in de langs de weg lopende goot aan met daarin de 82-jarige autobestuurder Gesron aan, De man vertoonde geen teken van leven meer. De nodige instanties werden ingeschakeld en een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast.

Een getuige verklaarde aan de politie dat de autobestuurder over de Meursweg reed. Hij kwam vanuit de richting van Onverdacht gaande naar de richting van Paranam. Op een gegeven moment voerde de autobestuurder bij het beschrijven van de bocht zijn snelheid op en moet daarbij de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren.

Hij belandde in de langs de weg lopende trens met voor hem het noodlottige gevolg. Gesron was in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs en de overige autobescheiden waren in orde.
Zowel het ontzielde lichaam van Gerson als het voertuig zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden. De Verkeersunit van Regio Midden onderzoekt deze zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBejaarde autobestuurder overlijdt bij eenzijdig verkeersongeval