zondag 5 december 2021
24.4 C
Paramaribo
3.8 C
Amsterdam
0
(0)

Begrotingsbehandeling gaat deze maand niet door

lees ook ...

Dringende oproep horecasector: “Leef Covid-protocollen...

De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB), Vereniging Horeca Suriname (VHS) en de Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA) kunnen opgelucht ademhalen, want de regering heeft de avondklok...

De start van de Begrotingsbehandeling die voor deze maand was gepland, is verschoven naar 2021. Deze week zou een aanvang worden gemaakt met de Algemene Politieke Beschouwingen (APB). De bedoeling was dan om de begroting in januari uitgebreid te behandelen.

Assembleevoorzitter Marinus Bee zegt dat op verzoek van de oppositie de behandeling is verschoven naar volgende maand. De oppositie zou meer tijd nodig hebben om de begroting te bestuderen. En de coalitie is akkoord gegaan met dit verzoek, zegt Bee.

De commissies zullen in de laatste dagen van het jaar nog aan de slag gaan, waaronder ook de begrotingscommissie die reeds enige tijd is samengesteld. Wanneer het voorwerk is verricht, kan de behandeling van de begroting gelijk beginnen. Volgens Bee zijn er voor dit jaar geen openbare vergaderingen meer gepland.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBegrotingsbehandeling gaat deze maand niet door