zondag 4 juni 2023
26 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Bedrijfsleven sluit zich bij elkaar aan

lees ook ...

Government covertly increase its take on gasoline

The government has made the decision to increase its take for fuel, much like a robber in the night. The public has long complained about the high cost of petrol, but there hasn't been any communicati...

De Asociatie van Surinaamse Fabrikanten(ASFA) heeft met een aantal groepen uit het bedrijfsleven een hechtere en formele samenwerking besproken die is geformaliseerd met de ondertekening van zes afzonderlijke Memoranda of Understanding (MOU). Het hechtere samenwerkingsverband is gezocht om meer eenduidigheid te laten zien aan de beleidsmakers met betrekking tot lokaal ondernemerschap.

De organisaties zullen zich voornamelijk inzetten om individueel of gezamenlijk na te gaan hoe vanuit de private sector een bijdrage te leveren aan de realisatie van hun individuele alsook collectieve doelen. Tevens zullen de Duurzame Ontwikkelings Doelen(Sustainable Development Goals) leidend zijn in de doelstelling van de samenwerking en hiertoe zal ook daadwerkelijk actie in worden ondernomen.

Het voornemen is om gezamenlijk op te trekken in zaken die de private sector regarderen. Ook zullen de vertegenwoordigingen in de diverse organen collectief worden ingezet om het groter doel te bereiken.

De MoU’s zijn getekend door de volgende organisaties:de Associatie van Surinaamse Fabrikanten, de Associatie van Binnenlandse Industriëlen, de Coöperatieve Vereniging Pluimveeboeren in Suriname, de Informatie en Communicatie Technologie Associatie Suriname, de Suriname Hospitality and Tourism Association, het Surinaamse Standaarden Bureau en de Vereniging van Surinaamse Melk Boeren

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBedrijfsleven sluit zich bij elkaar aan