zaterdag 15 mei 2021
23.9 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Bedrijfsleven sluit zich bij elkaar aan

lees ook ...

VHP-fraktie, wenst VHP-er als minister bij vertrek Pokie

De VHP-fractie in De Nationale Assemblee wenst minister Diana Pokie van Grondbeleid en Bosbeheer(GBB)niet te vervangen.  Indien  een eventuele reshuffeling dit toch vereist, dan vraagt men de post te ...

De Asociatie van Surinaamse Fabrikanten(ASFA) heeft met een aantal groepen uit het bedrijfsleven een hechtere en formele samenwerking besproken die is geformaliseerd met de ondertekening van zes afzonderlijke Memoranda of Understanding (MOU). Het hechtere samenwerkingsverband is gezocht om meer eenduidigheid te laten zien aan de beleidsmakers met betrekking tot lokaal ondernemerschap.

De organisaties zullen zich voornamelijk inzetten om individueel of gezamenlijk na te gaan hoe vanuit de private sector een bijdrage te leveren aan de realisatie van hun individuele alsook collectieve doelen. Tevens zullen de Duurzame Ontwikkelings Doelen(Sustainable Development Goals) leidend zijn in de doelstelling van de samenwerking en hiertoe zal ook daadwerkelijk actie in worden ondernomen.

Het voornemen is om gezamenlijk op te trekken in zaken die de private sector regarderen. Ook zullen de vertegenwoordigingen in de diverse organen collectief worden ingezet om het groter doel te bereiken.

De MoU’s zijn getekend door de volgende organisaties:de Associatie van Surinaamse Fabrikanten, de Associatie van Binnenlandse Industriëlen, de Coöperatieve Vereniging Pluimveeboeren in Suriname, de Informatie en Communicatie Technologie Associatie Suriname, de Suriname Hospitality and Tourism Association, het Surinaamse Standaarden Bureau en de Vereniging van Surinaamse Melk Boeren

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBedrijfsleven sluit zich bij elkaar aan