vrijdag 9 december 2022
30.2 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Bedrijfsleven doneert aan Openbare Werken

lees ook ...

Productie van koffiebonen in Suriname wordt verhoogd

 Coffee Mama van Daphne Breuker heeft het initiatief genomen om een proefstation te starten in Brokopondo voor het telen van Arabica koffiebonen. Het plan is te starten met tien landbouwers uit het ge...

De oproep van minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) aan het bedrijfsleven, heeft positieve resultaten opgeleverd. Er was aan bedrijven gevraagd om een handje mee te helpen bij de werkzaamheden die het ministerie moet uitvoeren. Deze oproep heeft onder andere geresulteerd in de donatie van asfalt voor de aanpak van wegen.

Er is ook een speciale bijdrage geleverd voor het verhelpen van de ontwateringsproblematiek, onder meer in de districten Paramaribo, Wanica en Commewijne. Enkele bedrijven en particuliere ondernemers hebben ondersteuning toegezegd, in de vorm van materieel, financiën als ook de nodige vakkundigheid waarmee het ministerie urgente werkzaamheden terstond kan uitvoeren.

Onlangs heeft de Rudisa Group het ministerie ondersteund met 100 ton asfalt. Met dit asfalt kon gewerkt worden aan de deplorabele staat waarin de Van ‘t Hogerhuysstraat verkeerde. De kuilen zijn gedicht.

Minister Nurmohamed is bijzonder ingenomen met deze actie en is het bedrijfsleven zeer erkentelijk voor zijn bijdrage. Hij stak de ondernemers, die ondanks de zware tijden hun ondersteuning verlenen, ook een hart onder de riem.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBedrijfsleven doneert aan Openbare Werken