zaterdag 25 mei 2024
31 C
Paramaribo
16.4 C
Amsterdam
5
(1)

BBSers in naast hogere rang bevorderd

lees ook ...

SRD 1500 uitkering voor SML-pensioenen per januari 2024

Gepensioneerden en weduwen van de Stichting Machinale Landbouw (SML) zullen SRD 1500 uitgekeerd krijgen. Dit maandelijkse bedrag zullen zij met terugwerkende kracht ontvangen van januari tot en met de...

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie heeft op 25 april jongstleden 15 officieren van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) in een naast hogere rang bevorderd op het hoofdkwartier van de BBS.

Minister Amoksi gaf aan dat de BBS niet meer weg te denken is.”De organisatie is jong, daarom heeft zij steun nodig om te zijn waar ze daadwerkelijk moet zijn.”, aldus minister Amoksi.

Waarnemend diensthoofd Jursey Purperhart bedankte minister Amoksi, die in samenwerking met de bond deze bevorderingen heeft waargemaakt. Het waarnemend diensthoofd gaf verder aan dat er zaken zijn die de leiding van de BBS nog zal realiseren, waaronder het starten van de kaderopleiding op MBO- en HBO-niveau.

Bondsvoorzitter Guillaume Coulor zei dat de bevorderingen wel op zich hebben laten wachten, maar dat hij toch dankbaar en trots is voor de inzet die verricht is om deze dag een feit te maken. Hij zei ook de overtuiging te hebben dat de officieren zich op professionele wijze zullen blijven inzetten voor de organisatie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBBSers in naast hogere rang bevorderd