dinsdag 16 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
5
(1)

BBS’er schiet buurman dood

lees ook ...

Scholen vandaag weer open

De lange paasvakantie van bijna drie weken voor de GLO, VOJ en VOS scholen in Suriname is voorbij en vandaag hervatten de scholen hun lessen. De volgende schoolvakantie op de agenda is de pinksterv...

Vanmorgen rond half acht werd Revinio O. doodgeschoten door Diego U, die lid is van het Beveiligings- en Bijstandsdienst (BBS). De dader maakte gebruik van zijn dienstwapen. Buurtbewoners verklaarden tegenover de politie, dat Revinio een steen gooide op Diego U., die daardoor woedend werd. Dit vond plaats aan de Ojamastraat te Flora.

Het buurtonderzoek, dat gedaan wordt door verchillende eenheden van de politie heeft aangetoond dat het slachtoffer buurtbewoners regelmatig  aanviel. Hij was patiënt van het Psychiatrisch Centrum Suriname, die kampte met psychische problemen.

Diego U. koos ervoor op het erf van de overledene te gaan. Hij vuurde meerdere schoten op hem af, terwijl de man wegrende. Revinio O. overleed ter plekke. Zijn ontzielde lichaam is in beslag genomen voor obductie. Diego U. is aangehouden, en na voorgeleiding in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBBS'er schiet buurman dood