zondag 5 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
6.6 C
Amsterdam
5
(1)

BBS’er schiet buurman dood

lees ook ...

Schoonmaak vissers aanmeerlocatie en irrigatieleidingen Nick...

In het district Nickerie is een aanvang gemaakt met het schoonmaken van de bekende vissers aanmeerlocatie te Zeedijk. Diverse diensten waaronder het Commissariaat, Openbaar Groen en het ministerie van...

Vanmorgen rond half acht werd Revinio O. doodgeschoten door Diego U, die lid is van het Beveiligings- en Bijstandsdienst (BBS). De dader maakte gebruik van zijn dienstwapen. Buurtbewoners verklaarden tegenover de politie, dat Revinio een steen gooide op Diego U., die daardoor woedend werd. Dit vond plaats aan de Ojamastraat te Flora.

Het buurtonderzoek, dat gedaan wordt door verchillende eenheden van de politie heeft aangetoond dat het slachtoffer buurtbewoners regelmatig  aanviel. Hij was patiënt van het Psychiatrisch Centrum Suriname, die kampte met psychische problemen.

Diego U. koos ervoor op het erf van de overledene te gaan. Hij vuurde meerdere schoten op hem af, terwijl de man wegrende. Revinio O. overleed ter plekke. Zijn ontzielde lichaam is in beslag genomen voor obductie. Diego U. is aangehouden, en na voorgeleiding in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBBS'er schiet buurman dood