donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
0
(0)

BBS praat met VP over uitblijven toelagen

lees ook ...

Vice-President Ronnie Brunswijk had op 18 april jongstleden een bespreking met de bond van Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS). Bij dit gesprek, zaten aan minister David Abiamofo ad intrim, een vertegenwoordiger van het ministerie van Financiën en Planning en twee vertegenwoordigers van het ministerie van Justitie en Politie.

De BBS gaf aan in beraad te zijn. Hiertoe zijn ze overgegaan, omdat ze het wachten op de toelagen beu zijn. De BBS-bondsvoorzitter, Guillaume Coulor, zei dat na twee jaar de BBS’ers nog steeds geen verandering zien, terwijl er reeds lang aan de bel wordt getrokken. Er werden documenten aan de VP overhandigd, waarin is aangeven om welke toelagen het gaat.

VP Bruwswijk gaf aan zich bewust te zijn van de knelpunten. Ook zei hij begrip te hebben voor de dringende roep van de BBS-bond. Hij gaf aan dat er gesprekken worden gevoerd met de desbetreffende ministeries. De VP benadrukte dat niet alle vraagstukken in één keer kunnen worden opgelost. Deze zullen bij delen worden afgewerkt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBBS praat met VP over uitblijven toelagen