woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
3
(2)

BBGO ontevreden over koopkrachtversterking

lees ook ...

Zangvogels in tandpastadozen op de luchthaven in beslag geno...

De politie heeft op 17 en 25 april in beslag genomen zangvogels ontvangen van de dienst ’s Lands Bosbeheer (LBB). De vogels werden in beslag genomen op de Johan Adolf Pengel International Airport waar...

De vereniging ‘Bond Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst’ (BBGO) ziet graag een aanpassing in de winkelprijzen. De koopkrachtversterking van SRD 750 die aan de groep is toegezegd zal waardeloos zijn als de winkelprijzen niet worden verlaagd. Dit stelt de waarnemend voorzitter van de BBGO Roy Sporkslede.

Sporkslede zegt dat ook de seniorenburgers slachtoffer zijn van de economische situatie.  “De bond heeft moeite met de steeds stijgende prijzen, omdat seniorenburgers vaak meer nodig hebben. Sporkslede stelt dat bij een goede prijscontrole er geen verhoging hoeft.

“Vóór de verhoging zijn de prijzen aangepast. Nu worden ze dubbel verhoogd. Iedereen wil meer, maar houdt de prijzen in toom. Dan zijn we tevreden.” De bijbetaling voor medicatie bij het Staatsziekenfonds is ook problematisch voor seniorenburgers, maar de grootste zorg van de bond gaat uit naar de gepensioneerden uit overheidsdienst die op zichzelf wonen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBBGO ontevreden over koopkrachtversterking