vrijdag 31 maart 2023
32 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
4
(1)

Bazokaarten tot eind december verlengd

lees ook ...

Social Army krijgt steun van president Santokhi

President Chandrikapersad Santokhi heeft zijn steun uitgesproken voor de organisatie Social Army, die op 26 maart een leuke dag heeft georganiseerd voor kinderen. Tijdens zijn bezoek aan het evenement...

In de samenleving zijn er zorgen over vervallen ziekenfonds kaarten en de consequenties die dat voor de houder met zich mee kan brengen. Het SZF heeft een bekendmaking doen uitgaan aan alle dienstverleners die hun diensten verlenen aan Bazo en  BZV verzekerden.

De zorg- en dienstverlening aan de verzekerden die in het bezit zijn van een Bazo-kaart met een vervaldatum vanaf 31 juli 2020 tot en met 31 december 2021, is gegarandeerd tot en met 31 december 2021. Dat houdt in dat tot en met 31 december 2021, de zorg en dienstverlening aan deze Bazoverzekerden tegen overlegging van de desbetreffende SZF kaart, normaal plaatsvindt ten laste van het SZF.

De zorg en dienstverlening  aan de verzekerden die in het bezit zijn van een BZV kaart met en vervaldatum vanaf 31 juli 2020 tot en met 30 april 2021, is gegarandeerd tot en met 30 april 2021 wat inhoudt dat tot en met 30 april 2021, de zorg en dienstverlening aan deze BZV verzekerden tegen overlegging van de desbetreffende kaart, normaal plaatsvindt ten laste van het SZF.

De betaling door het SZF wordt aan de dienstverleners verzekerd. Er wordt hun ook verzocht om de dienstverlening aan bovengenoemde verzekerden te continueren.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBazokaarten tot eind december verlengd