zondag 28 november 2021
31 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
4
(1)

Bazokaarten tot eind december verlengd

lees ook ...

Speurhonden ingezet bij bestrijding milieucriminaliteit

Het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer heeft een speciale missie uitgevoerd om de strijd tegen de illegale handel van wilde dieren aan te gaan en de capaciteit hiertoe te vergroten. Deze missie i...

In de samenleving zijn er zorgen over vervallen ziekenfonds kaarten en de consequenties die dat voor de houder met zich mee kan brengen. Het SZF heeft een bekendmaking doen uitgaan aan alle dienstverleners die hun diensten verlenen aan Bazo en  BZV verzekerden.

De zorg- en dienstverlening aan de verzekerden die in het bezit zijn van een Bazo-kaart met een vervaldatum vanaf 31 juli 2020 tot en met 31 december 2021, is gegarandeerd tot en met 31 december 2021. Dat houdt in dat tot en met 31 december 2021, de zorg en dienstverlening aan deze Bazoverzekerden tegen overlegging van de desbetreffende SZF kaart, normaal plaatsvindt ten laste van het SZF.

De zorg en dienstverlening  aan de verzekerden die in het bezit zijn van een BZV kaart met en vervaldatum vanaf 31 juli 2020 tot en met 30 april 2021, is gegarandeerd tot en met 30 april 2021 wat inhoudt dat tot en met 30 april 2021, de zorg en dienstverlening aan deze BZV verzekerden tegen overlegging van de desbetreffende kaart, normaal plaatsvindt ten laste van het SZF.

De betaling door het SZF wordt aan de dienstverleners verzekerd. Er wordt hun ook verzocht om de dienstverlening aan bovengenoemde verzekerden te continueren.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBazokaarten tot eind december verlengd