donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
0
(0)

Basiszorg gebouw Nickerie wordt ingebruik genomen

lees ook ...

Commissie evaluatie Ontslagwet 2018 presenteert aanbevelinge...

De Commissie Evaluatie Ontslagwet 2018 heeft op dinsdag 20 november een validatiesessie gehouden in Torarica om een breed gedragen advies van stakeholders te bespreken voor verbetering van de werking ...

Nickerie heeft een nieuw Basiszorg gebouw, dat op zaterdag 04 juni in gebruik werd genomen. De openingsceremonie werd bijgewoond door president Chandrikapersad Santokhi, de minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting Uraiqit Ramsaran, de districtscommissaris van Nickerie, Senrita Gobardhan en Staatsadviseur Paul Somohardjo.

De SoZaVo bewindsman gaf aan dat er met de ingebruikname een mijlpaal bereikt is. Er wordt verder structuur gegeven aan het decentraliseren van de dienst Basiszorg. “Dit is het ministerie dat klaar staat voor het volk. Wij horen uw noodkreten en proberen daarop in te spelen”, aldus Ramsaran. De regering Santokhi heeft vanaf haar aantrede continu gewerkt aan decentralisatie om de dienstverlening dichterbij het volk te brengen. Minister Ramsaran riep de ambtenaren op om het werk met alle liefde uit te voeren.

“Laten wij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel houden.” Het departement werkt hard aan de uitvoering van de besluiten inzake BaZo-BZV, welke recentelijk zijn genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBasiszorg gebouw Nickerie wordt ingebruik genomen