dinsdag 28 november 2023
32.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

Basisvaardigheden Ondernemen door EZ verzorgd

lees ook ...

Staatsvervoer ligt stil totdat bushouders geld zien

Antonius Pokie, de voorzitter van de Organisatie van Bus- en Boothouders (OBS) heeft meegedeeld dat het staatsvervoer stil zal liggen totdat de bushouders hun geld hebben ontvangen. Volgens bekomen in...

Het ministerie van Economische zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) heeft op 03 mei de drie daagse training ‘Basisvaardigheden Ondernemerschap’ gelanceerd. Bij afsluiting van de training ontvingen 17 personen hun certificaat.

Waarnemend directeur Karishma Mathoera gaf tijdens haar toespraak aan dat het ministerie van EZ, ondernemers stimuleert en daarom prioriteiten heeft die gericht zijn op het initiëren van transformatie, verbeteren van het ondernemingsklimaat en bevorderen van sociale vooruitgang voor de economische groei van Suriname. Zij benadrukte dat het onderdeel ‘kostprijs calculatie’ een belangrijk onderdeel is bij het ondernemen, omdat het een duidelijk beeld geeft van de kosten van de onderneming.

Tijdens de training ‘Basisvaardigheden Ondernemerschap’ werden onderwerpen behandeld zoals financiële administratie, kostprijscalculatie en het Canvas model (verkort model voor het schrijven van een businessplan en basiskennis ondernemerschap). Het theoretisch gedeelte van de training ging gepaard met groepsopdrachten en presentaties.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBasisvaardigheden Ondernemen door EZ verzorgd