maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

Basisvaardigheden Ondernemen door EZ verzorgd

lees ook ...

Teleperformance heeft werknemers nodig

Een vertegenwoordiging van het bedrijf Teleperformance bracht op woensdag 30 november jongstleden minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ) een kennismakingsbezoek. Hi...

Het ministerie van Economische zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) heeft op 03 mei de drie daagse training ‘Basisvaardigheden Ondernemerschap’ gelanceerd. Bij afsluiting van de training ontvingen 17 personen hun certificaat.

Waarnemend directeur Karishma Mathoera gaf tijdens haar toespraak aan dat het ministerie van EZ, ondernemers stimuleert en daarom prioriteiten heeft die gericht zijn op het initiëren van transformatie, verbeteren van het ondernemingsklimaat en bevorderen van sociale vooruitgang voor de economische groei van Suriname. Zij benadrukte dat het onderdeel ‘kostprijs calculatie’ een belangrijk onderdeel is bij het ondernemen, omdat het een duidelijk beeld geeft van de kosten van de onderneming.

Tijdens de training ‘Basisvaardigheden Ondernemerschap’ werden onderwerpen behandeld zoals financiële administratie, kostprijscalculatie en het Canvas model (verkort model voor het schrijven van een businessplan en basiskennis ondernemerschap). Het theoretisch gedeelte van de training ging gepaard met groepsopdrachten en presentaties.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBasisvaardigheden Ondernemen door EZ verzorgd