woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
4
(1)

Basisscholen in Suriname beginnen volgende week

lees ook ...

Ministerie OW heeft nu BAVPers

Het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft medewerkers een drie maanden durende opleiding tot Buitengewoon Agent van Politie (BAVP) aangeboden die nu afgerond is. De twaalf geslaagden namen op maan...

De basisscholen in Suriname gaan volgende week open. Tijdens een gisteren belegde persconferentie was gezegd dat deze scholen 15 februari zouden starten, maar deze dag is bestemd voor leerkrachten. Ze zullen dan de lessen voor de leerlingen moeten voorbereiden, laat het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (Minowc) weten. De leerlingen zullen op dinsdag beginnen met de fysieke lessen.

Op 16 en 17 februari zullen alleen de leerlingen van de leerjaren 1 tot en met 5, te weten de kleuterklassen en de eerste-, tweede- en derdeklassers, naar school moeten om les te volgen.

Op 18 en 19 februari is het de beurt aan de leerlingen van leerjaar 6 tot en met 8, te weten de vierde-, vijfde- en zesdeklassers, om les te volgen.

De leerlingen zullen wederom in kleine groepen van maximaal 12 les krijgen. De gedetailleerde instructies worden door de school gegeven. Het ministerie benadrukt dat de Covid-protocollen te allen tijde in acht genomen moeten worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBasisscholen in Suriname beginnen volgende week