woensdag 29 mei 2024
30 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
4
(1)

Basic One water sluit overeenkomst met influencer Winston Adaba

lees ook ...

Buschauffeur beroofd bij eindhalte PL: politie onderzoekt za...

Gisteren is buschauffeur B.M. (40) beroofd ter hoogte van de Ladesmastraat, bij de eindhalte PL. Twee mannen drongen plotseling zijn bus binnen en eisten onder bedreiging dat hij zijn spullen afstond....

De influencer Winston Adaba is voor 12 maanden de ambassadeur van Basic One water. Hiervoor heeft het bedrijf een samenwerkingsovereenkomst met hem getekend. Marketingmanager Paul Misdjan, heeft namens het bedrijf zijn handtekening geplaatst onder de overeenkomst. Adaba is een choreograaf, geeft danslessen en voorstellingen bij evenementen. Hij is actief op social media met het publiceren van korte video’s en content.

Adaba is jeugdvertegenwoordiger van Suriname, ondernemer van het kledingmerk Papichulo, dansinstructeur van Mystikalz, Afriki en Be Your Own Hero. Zijn publiek is breed van jongeren naar senioren. Adaba zal onder meer te zien zijn op marketingcommunicatie materialen en bij fysieke promotionele doeleinden waaronder sampling van het merk Basic One. Via zijn eigen socialmediaplatformen zal hij korte video’s en uitingen publiceren over het merk Basic One.

Dit bedrijf is al langer dan 10 jaren bezig met artiesten, die een bijdrage leveren aan de bekendheid en positionering van het merk. Deze artiesten zijn actief in de branches van: muziek, cultuur en dans. Deze keer heeft Basic One gekozen voor Adaba in de branche van dans.

Volgens Paul Misdjan zal DTS NV, de distributeur van Basic One water, deze stap continueren om Surinaamse talenten, middels een samenwerking, hun talent en kunde te ondersteunen. Het bedrijf bestaat dit jaar 15 jaar en we zullen samen met onze nieuwe influencer wat leuke activiteiten ontplooien.

Voor Adaba is deze overeenkomst een mijlpaal in zijn danscarrière.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBasic One water sluit overeenkomst met influencer Winston Adaba