zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Barricade Afobakkaweg opgeheven

lees ook ...

De Ministers van Justitie en Politie en van het Ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport brachten op vrijdag 22 juli jongstleden een bezoek  aan het district Brokopondo. Het bezoek kwam om de bewoners van Brokopondo aan te horen die de Afobakka weg vlak voor Klaaskreek hadden gebarricadeerd.

De ministers hoorden de bewoners aan en bemiddelden namens de regering. De protesteerders gaven aan dat er een petitie aan de president was aangeboden over de noden, maar de reactie op de petitie nog niet naar tevredenheid is. Ondanks de verhitte gemoederen heeft de politie tactvol opgetreden en zijn er geen noemenswaardige incidenten of excessen geweest.

De ministers hebben de noden van de mensen aangehoord en erkend. Ze hebben aangegeven dat er vanuit de regering gekeken zal worden naar mogelijkheden voor herstel van de geleden schade. Na een goed gesprek en de belofte om de noden voor te leggen aan de regering is de blokkade rond 5 uur opgeheven en konden auto’s verder rijden. Er had zich intussen een kilometerslange file ontwikkeld op de Afobakkaweg.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBarricade Afobakkaweg opgeheven