donderdag 28 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
5
(1)

Baitali NV schenkt asfaltering weg naar Apoera-Washabo

lees ook ...

Waarnemend president Brunswijk: Regering geeft zwakke huisho...

Waarnemend president Ronnie Brunswijk heeft aangekondigd dat de koopkrachtversterking van SRD 1800 in de nabije toekomst zal worden verhoogd, omdat dit bedrag niet langer toereikend is. De verhoging z...

De weg tussen Apoera en Washabo is vijf kilometer lang. Tijdens het  bezoek van de president en minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken aan het gebied vroeg de gemeenschap om de weg te asfalteren en de infrastructuur verder aan te pakken.

Baitali NV is actief in het gebied. Stanley Dijksteel, adviseur van de president, die ook voorzitter van de werkgroep ‘Ontwikkeling ressort Kabalebo’ is, zegt dat het bedrijf vorige week reeds begon met het rehabiliteren van de weg. Daarna zal deze weg geasfalteerd worden. De werkzaamheden kosten het land niets, omdat Baitali NV zelf alle kosten dekt.

Lang heeft de gemeenschap uitgekeken naar de asfaltering van deze weg. Men moest tijdens de drogetijd stof verdragen. Modder en kuilen waren in de regentijd geen uitzondering. Baitali NV is zowel de regering als de gemeenschap tegemoet gekomen met het gratis uitvoeren van deze werkzaamheden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBaitali NV schenkt asfaltering weg naar Apoera-Washabo