zondag 27 november 2022
27.8 C
Paramaribo
7.2 C
Amsterdam
5
(1)

Baitali NV schenkt asfaltering weg naar Apoera-Washabo

lees ook ...

Gascylinders en autobatterij van leerkrachten gestolen op At...

Zeven leerkrachten zijn gisteren slachtoffer geworden van diefstal op Atjoni. In de vroege ochtend zijn de leerkrachten erachter gekomen dat hun gascylinders zijn verdwenen, en daarnaast een autobatte...

De weg tussen Apoera en Washabo is vijf kilometer lang. Tijdens het  bezoek van de president en minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken aan het gebied vroeg de gemeenschap om de weg te asfalteren en de infrastructuur verder aan te pakken.

Baitali NV is actief in het gebied. Stanley Dijksteel, adviseur van de president, die ook voorzitter van de werkgroep ‘Ontwikkeling ressort Kabalebo’ is, zegt dat het bedrijf vorige week reeds begon met het rehabiliteren van de weg. Daarna zal deze weg geasfalteerd worden. De werkzaamheden kosten het land niets, omdat Baitali NV zelf alle kosten dekt.

Lang heeft de gemeenschap uitgekeken naar de asfaltering van deze weg. Men moest tijdens de drogetijd stof verdragen. Modder en kuilen waren in de regentijd geen uitzondering. Baitali NV is zowel de regering als de gemeenschap tegemoet gekomen met het gratis uitvoeren van deze werkzaamheden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBaitali NV schenkt asfaltering weg naar Apoera-Washabo