maandag 6 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.9 C
Amsterdam
0
(0)

Baggerproject een van de hoogtepunten van MAS

lees ook ...

Nieuwe ambassadeur VS in Suriname

President Chandrikapersad Santokhi nam vandaag 31 januari 2023, de geloofsbrieven van ambassadeur Robert Faucher in ontvangst op het Presidentieel Paleis. De diplomaat is de nieuwe ambassadeur van de ...

Tijdens de jaarafsluiting van de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS) heeft directeur Michel Amafo teruggeblikt op een succesvol jaar, waarin er een voortreffelijke job is gedaan. Amafo somde de hoogtepunten op die de organisatie heeft gekend in 2022. Een daarvan is het baggerproject, waarbij de vaargeul van de Surinamerivier verder uitgediept wordt ter bevordering van de scheepvaart en met het oog op de ontwikkelingen in de offshore olie-industrie.

Bij de jaarafsluiting werd van de gelegenheid gebruikgemaakt zeven jubilarissen te huldigen en een medewerker vanwege de pensioengerechtigde leeftijd uit te zwaaien. Ook maakte de manager met gepaste trots gewag van het feit dat alle administratieve zaken van de organisatie up to date zijn. Ondanks de impact van de covid-pandemie en de oorlog in de Oekraïne op de MAS en een deel van haar operaties, heeft de organisatie zich kunnen aanpassen.

“Major challenges also create major opportunity’s,” stelde directeur Amafo. Hiermee benadrukte hij dat moeilijke situaties de MAS hebben kunnen beperken noch achterhouden. “De bijzondere ijver, inzet en het doorzettingsvermogen van het gehele MAS-team worden weerspiegeld in al hetgeen dat is neergezet en bewerkstelligd het afgelopen jaar,’’ stelde hij, eraan toevoegend: “wij hebben als MAS team een voortreffelijke job gedaan!”

De directeur roept bedrijven, met name de import- en exportondernemingen, op zich klaar te maken daar de handel met het baggerproject zeker bevorderd zal worden. Het baggerproject richt zich volgens de MAS-directeur op de toekomst. De economische bedrijvigheid wordt hiermee gestimuleerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBaggerproject een van de hoogtepunten van MAS