zondag 4 december 2022
25.5 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

Backtrackroute weer opengesteld door president Santokhi

lees ook ...

24 jaar wachten eigenaren vuilstortplaats Ornamibo op ander ...

Voor de aanleg van de vuilstortplaats te Ornamibo in het district Wanica, zijn er in 1998 onderhandelingen opgestart met ongeveer 11 eigenaren van omliggende percelen. De perceeleigenaren zouden gecpm...

President Chandrikapersad Santokhi heeft vrijdag te Corantijnpolder aan de Abdul Ghani Madharweg, de backtrack wederom opengesteld. Deze locatie bestaat reeds geruime tijd en wordt gekenmerkt als een illegale plaats, waar men vrijelijk het land kon binnenkomen en verlaten. De regering besloot daarom een wakend oog te houden en de oversteek toe te staan, een gedoogd beleid. Echter heeft ook de Covid-19-pandemie nadelige gevolgen gehad voor de backtrack.

Nu de pandemie voorbij is en het leven zich herstelt, is ook de behoefte van de backtrack weer gebleken. De regering heeft dit waargenomen en erop ingespeeld, de justitiële autoriteiten zijn aanwezig en zullen samen met collega’s de orde handhaven en zaken in goede banen leiden.

“We hebben uw roep om wederopenstelling van de backtrack gehoord en we hebben zaken in orde gebracht om deze route wederom voor u ter beschikking te stellen. Ik vraag u om de aanwijzingen van de ter plaatse aanwezige autoriteiten op te volgen, zodat het geheel een ordelijk en veilig verloop kan hebben”, zei president Santokhi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBacktrackroute weer opengesteld door president Santokhi