donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
0
(0)

Backtrackroute weer opengesteld door president Santokhi

lees ook ...

Gemaskerde criminelen beroven slachtoffers in eigen woning

Op dinsdag hebben drie gewapende en gemaskerde criminelen een overval gepleegd in de Richard Voullairestraat te Abra Broki. Twee slachtoffers werden onder dreiging van vuurwapens beroofd. Terwijl d...

President Chandrikapersad Santokhi heeft vrijdag te Corantijnpolder aan de Abdul Ghani Madharweg, de backtrack wederom opengesteld. Deze locatie bestaat reeds geruime tijd en wordt gekenmerkt als een illegale plaats, waar men vrijelijk het land kon binnenkomen en verlaten. De regering besloot daarom een wakend oog te houden en de oversteek toe te staan, een gedoogd beleid. Echter heeft ook de Covid-19-pandemie nadelige gevolgen gehad voor de backtrack.

Nu de pandemie voorbij is en het leven zich herstelt, is ook de behoefte van de backtrack weer gebleken. De regering heeft dit waargenomen en erop ingespeeld, de justitiële autoriteiten zijn aanwezig en zullen samen met collega’s de orde handhaven en zaken in goede banen leiden.

“We hebben uw roep om wederopenstelling van de backtrack gehoord en we hebben zaken in orde gebracht om deze route wederom voor u ter beschikking te stellen. Ik vraag u om de aanwijzingen van de ter plaatse aanwezige autoriteiten op te volgen, zodat het geheel een ordelijk en veilig verloop kan hebben”, zei president Santokhi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBacktrackroute weer opengesteld door president Santokhi