zaterdag 27 november 2021
25.4 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Bachatanummer van Johan Misiedjan en zoon als dank aan fans

lees ook ...

President Santokhi belooft Media Collectief verbetering comm...

President Chandrikapersad Santokhi heeft een vruchtbaar gesprek gevoerd met vertegenwoordigers van het Media Collectief. Deze bespreking heeft zaterdag plaatsgevonden op het Kabinet van de President. ...

Johan Misiedjan heeft speciaal voor zijn fans en dierbaren, in samenwerking met zijn zoon Derillio, het nummer ‘Mi lobi wi’ uitgebracht. “Ik bedank mijn publiek voor die waardering en ik wil dat men weet dat ik tevreden ben met hun steun en liefde”, zegt Misiedjan. ‘Mi lobi wi’ is een swingend bachatanummer.

Hiermee willen vader en zoon benadrukken, dat het belangrijk is om je liefde te tonen aan jouw geliefden, wanneer het nog kan. “Doe het vandaag nog. Wacht niet tot morgen, want dan kan het te laat zijn.”

Het is de eerste officiële muziekproductie van vader en zoon. Eerder fungeerde de zoon als background vocalist. “De samenwerking met hem is altijd vlot, want hij bezit de nodige ervaring om mij bij te kunnen staan”, zegt Misiedjan trots. Derillo is naast percussionist ook lid van zanggroep Black Harmony.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBachatanummer van Johan Misiedjan en zoon als dank aan fans