dinsdag 27 september 2022
28.4 C
Paramaribo
9.8 C
Amsterdam
0
(0)

Bachatanummer van Johan Misiedjan en zoon als dank aan fans

lees ook ...

21 september, geboortedag Jaggernath Lachmon

Gisteren 21 september, hebben de VHP en eigenlijk het gehele land, de 106de geboortedag van de grote VHP-leider Jagernath Lachmon herdacht. Wijlen VHP-voorzitter Lachmon kan in één keer genoemd worden...

Johan Misiedjan heeft speciaal voor zijn fans en dierbaren, in samenwerking met zijn zoon Derillio, het nummer ‘Mi lobi wi’ uitgebracht. “Ik bedank mijn publiek voor die waardering en ik wil dat men weet dat ik tevreden ben met hun steun en liefde”, zegt Misiedjan. ‘Mi lobi wi’ is een swingend bachatanummer.

Hiermee willen vader en zoon benadrukken, dat het belangrijk is om je liefde te tonen aan jouw geliefden, wanneer het nog kan. “Doe het vandaag nog. Wacht niet tot morgen, want dan kan het te laat zijn.”

Het is de eerste officiële muziekproductie van vader en zoon. Eerder fungeerde de zoon als background vocalist. “De samenwerking met hem is altijd vlot, want hij bezit de nodige ervaring om mij bij te kunnen staan”, zegt Misiedjan trots. Derillo is naast percussionist ook lid van zanggroep Black Harmony.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBachatanummer van Johan Misiedjan en zoon als dank aan fans