zondag 19 september 2021
30.5 C
Paramaribo
20.1 C
Amsterdam
0
(0)

AZP voert Covid-vaccinatiecampagne uit met bedrijven

lees ook ...

Bewoners Donderskamp leggen problemen voor aan waarnemend pr...

Alle achtergestelde gebieden zullen worden meegenomen in de trein naar ontwikkeling. Dit is het streven van regering-Santokhi. Ronnie Brunswijk, die belast is met de waarneming als president, heeft ee...

Ongeveer 1000 landgenoten zijn gisteren in de zaal van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) gevaccineerd, zegt Abdoelkhan Nasir, verpleegkundige verbonden aan het AZP. Het ziekenhuis geeft in samenwerking met de Fernandes Group en de Surinaamse Brouwerij N.V. gestalte aan een omvangrijk Covid-19-vaccinatiecampagne. De kick-off heeft gisteren plaatsgevonden.

“Er is nog steeds een angst in de samenleving; mensen zijn bang voor het vaccin. Anderen hebben geen geloof in. Laat u niet beetnemen door valse informaties. Het wetenschappelijke fundament is er. Registreert u zich en komt u zich vaccineren”, is de oproep van de frontliniewerker.

Er zijn gisteren verschillende categorieën gevaccineerd zoals seniorenburgers, kwetsbare ouderen en 40-plussers met onderliggende aandoeningen. Twee seniorenburgers hebben eenieder opgeroepen om zich te laten vaccineren. “Hoe meer mensen gevaccineerd worden, hoe sneller wij kunnen overgaan tot normalisatie,” zegt een van de oudere personen.

“Ik heb besloten om gevaccineerd te worden, omdat ik gezond door het leven wil gaan en de kans klein moet zijn dat ik anderen besmet”, zegt mevrouw Vigelandzoon, een seniorenburger die zich ook heeft laten vaccineren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAZP voert Covid-vaccinatiecampagne uit met bedrijven