dinsdag 7 februari 2023
26 C
Paramaribo
0.7 C
Amsterdam
0
(0)

Ayurvedisch medisch centrum Suriname in pijplijn

lees ook ...

Dieven en helers aangehouden door de politie

De Recherche van Regio Paramaribo heeft op donderdag 02 februari vier verdachten ter aangehouden in verband met diefstal en heling in het ressort Flora. De 63-jarige benadeelde M.H. deed op zondag 08 ...

Het opzetten van een ayurvedisch medisch centrum in Suriname ligt in de planning. Er is over dit plan gesproken tijdens een onderhoud tussen president Chandrikapersad Santokhi en de Indiase minister van Buitenlandse Zaken, Subrahmanyam Jaishankar. De bedoeling van deze bespreking is geweest, het voortzetten van de strategische samenwerking tussen Suriname en India op het gebied van gezondheidszorg.

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), zegt dat de Surinaamse regering open staat voor de opzet van het centrum in Suriname. “Er wordt gekeken naar de alternatieve vormen van gezondheidszorg, met name ayurvedisch. In de toekomst zullen we ook kijken naar de Chinese varianten daarvan,” zegt de minister.

Verder geeft Ramdin aan dat de wetgeving in Suriname wordt klaargemaakt om het toepassen van alternatieve vormen mogelijk te maken. “Wanneer dat gedaan is verwacht ik dat het ayurvedisch centrum in het district Saramacca vrij snel tot stand zal komen.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAyurvedisch medisch centrum Suriname in pijplijn