donderdag 8 juni 2023
25.5 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
5
(2)

AWJ houdt toezicht op verkiezingen Jeugdraad Suriname; kosten enkele miljoenen

lees ook ...

VIDS urges the government to take real action

The Association of Indigenous Village Chiefs in Suriname (VIDS) requests that the government take specific action. The group met with President Chan Santokhi and a number of ministers at the governmen...

Het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ) houdt toezicht op de voorbereidingen van de verkiezingen voor de nieuwe Jeugdraad van Suriname. Minister Steven Mac Andrew heeft aangegeven, dat de kosten voor deze verkiezingen enkele miljoenen SRD zullen bedragen. 

De verkiezingen zullen online plaatsvinden en de kandidaatstelling is gepland op 27 april. Het exacte kostenplaatje is nog niet bekend, maar het zal zeker een aanzienlijk bedrag zijn.

Minister Mac Andrew verklaart dat de online verkiezingen voor de nieuwe Jeugdraad van Suriname goedkoper zijn dan fysieke verkiezingen. Hij wijst erop dat er veranderde attitudes zijn ten opzichte van gemeenschapswerk en dat het jeugdbeleid in Suriname altijd gefragmenteerd zal blijven. Er zijn stappen gezet om dit beleid te veranderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAWJ houdt toezicht op verkiezingen Jeugdraad Suriname; kosten enkele miljoenen