zondag 14 april 2024
29 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
5
(2)

AWJ houdt toezicht op verkiezingen Jeugdraad Suriname; kosten enkele miljoenen

lees ook ...

Klaaskreek rondt met succes brood- en bankettraining af

Het Suriname Hospitality and Tourism Training Centre (SHTTC) heeft in samenwerking met het Ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme een vruchtbare basistraining brood en banket voltooid. Dez...

Het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ) houdt toezicht op de voorbereidingen van de verkiezingen voor de nieuwe Jeugdraad van Suriname. Minister Steven Mac Andrew heeft aangegeven, dat de kosten voor deze verkiezingen enkele miljoenen SRD zullen bedragen. 

De verkiezingen zullen online plaatsvinden en de kandidaatstelling is gepland op 27 april. Het exacte kostenplaatje is nog niet bekend, maar het zal zeker een aanzienlijk bedrag zijn.

Minister Mac Andrew verklaart dat de online verkiezingen voor de nieuwe Jeugdraad van Suriname goedkoper zijn dan fysieke verkiezingen. Hij wijst erop dat er veranderde attitudes zijn ten opzichte van gemeenschapswerk en dat het jeugdbeleid in Suriname altijd gefragmenteerd zal blijven. Er zijn stappen gezet om dit beleid te veranderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAWJ houdt toezicht op verkiezingen Jeugdraad Suriname; kosten enkele miljoenen