zondag 2 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
5
(1)

Avondklok naar negen uur teruggebracht

lees ook ...

Ruim SRD 1 miljoen geïnd bij ondernemers die regels overtred...

Er zijn door Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) tijdens reguliere controlewerkzaamheden boetes geïnd bij onder...

De avondklok wordt per 29 november terug gebracht naar 21.00 uur. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid zei tijdens de Covid-19-persconferentie 28 november in het Perscentrum op het Kabinet van de President, dat dit besluit is genomen op basis van het onverantwoord gedrag van mensen die ongebreideld festiviteiten organiseren en de horecasector die muziekformaties op de terrassen toestaan.

Sunita Nannan Panday-Gopisingh, voorzitter Stuurgroep Covid-Communicatie, heeft met behulp van grafieken en tabellen meer inzicht verschaft over medisch-technische data en feitelijkheden. Zij heeft opgemerkt dat de vaccinatiegraad nog heel laag is. Het grootste deel van de mensen die opgenomen moeten worden, betreft niet gevaccineerden. De functionaris roept de samenleving op om te gaan vaccineren. Zij vindt een grote Covid-19 vaccinatiedekking nog steeds van belang voor een beter beschermingseffect in de samenleving.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAvondklok naar negen uur teruggebracht