woensdag 8 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-1.3 C
Amsterdam
0
(0)

Avondklok in Suriname naar 19:00 uur

lees ook ...

Inter-Amerikaanse Mensenrechten commissie in Suriname

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie had op maandag 06 februari een ontmoeting met de First Vice President Commissioner, Edgar Stuardo Ralón Orellana en Second Vice President Commissioner M...

De regering heeft afgelopen nacht besloten dat de avondklok in Suriname in het weekend; dus zaterdag en zondag om 19:00 uur ingaat. Van maandag tot en met vrijdag is de ingangstijd om 21:00 uur. Het besluit volgt na de toename gisteren met 22 nieuwe Covid-besmettingen. Er is een samenscholingsverbod voor meer dan 10 personen. Alle evenementen waarvoor toestemming is gegeven, worden aangehouden. Dit geldt ook voor activiteiten van de overheid.

Verder geldt dat restaurants slechts open zijn voor afhaal; begrafenissen mogen onder voorwaarde van 10 personen bij roulatie; bij religieuze bijeenkomsten zijn maximaal 10 personen toegestaan en het aantal vluchten naar Nederland is teruggebracht naar twee per week. De regering zal geïdentificeerde risicogebieden bekendmaken.

De verscherpte maatregelen zullen naar gelang het verloop van het aantal besmettingen, op of indien nodig voor 22 december 2020 worden bijgesteld. Om de samenleving beter te beschermen komt er verscherping van controle en naleving in het bijzonder bij alle bruggen na lockdown. Ook zullen er roadblocks op wegen van en naar goudvelden worden opgezet. Verder zullen de maatregelen met betrekking tot naleving van thuisquarantaine danig worden aangepast.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAvondklok in Suriname naar 19:00 uur