donderdag 25 april 2024
28 C
Paramaribo
4.1 C
Amsterdam
0
(0)

Autovrije zones tijdens aanwezigheid Indiase president

lees ook ...

NDP niet hetzelfde zonder Bouterse volgens Cedric van Samson...

VHP-parlementariër Cedric van Samson mist structuur in het indienen van een motie van wantrouwen, die recentelijk door de NDP werd ingediend in De Nationale Assemblee, waarbij er een oproep werd gedaa...

Het Korps Politie Suriname wil autovrije zones instellen tijdens de aanwezigheid van de Indiase president in ons land. President Murmu Droupadi van India zal tijdens de viering van 150 jaar Hindoestaanse immigratie ons land bezoeken.  De eerste start zondagochtend om 06.00 uur en eindigt dinsdagavond om 22.00u. Maandag wordt de tweede zonde ingesteld tussen 08.00u en middernacht in de omgeving van het onafhankelijkheidsplein.

Zij die deelnemen aan het verkeer moeten hiermee rekening houden. Het betreft vooral het uitgaanscentrum. Zone 1 komt in de omgeving van Hotel Torarica, en zone 2 zal zijn rondom het onafhankelijkheidsplein. Op het plein zal Droupadi de activiteiten in verband met 150 jaar Hindoestaanse immigratie bijwonen

Zone 1: Cornelis Jongbawstraat/Hofstede Crullaan; Wilhelminastraat/President Da Costalaan; Van Sommelsdijck-/Crommelinstraat; Leemsteeg/Kleine Dwarstraat (extra afsluiting voor eventueel rijden in verboden richting); Grote Combéweg/Van Roseveltkade (extra afsluiting rijden in verboden richting); Grote Combéweg/Henck Arronstraat; Van Roseveltkade/Kleine Waterstraat; Tamarindelaan/Lim A Postraat (extra afsluiting voor eventueel rijden in verboden richting); Waterkant/ Mr. Dr. J.C. de Mirandastraat (extra afsluiting voor eventueel rijden in verboden richting).

Zone 2: Henck Arron-/Monseigneur Wulfinghstraat; Lim A Po-/Watermolenstraat; Waterkant/Kromme Elleboogstraat (extra afsluiting voor eventueel rijden in verboden richting); Lim A Po-/Kromme Elleboogstraat (extra afsluiting voor eventueel rijden in verboden richting).

Bron foto: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAutovrije zones tijdens aanwezigheid Indiase president