zondag 28 mei 2023
24.7 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
5
(1)

Autobestuurder in Suriname vergist zich, rijdt onschuldige burger aan en kapt hem

lees ook ...

Legislation to encourage entrepreneurship is being developed...

The "Suriname Competitiveness and Sector Diversification (SCSD) project" has been awarded a loan by the World Bank to the Ministry of Economic Affairs, Entrepreneurship, and Technological Innovation (...

De politie van het bureau Munder heeft afgelopen week een 38-jarige autobestuurder genaamd A.B. aangehouden, nadat hij een fietser had aangereden en kapverwondingen had toegebracht. Het bleek echter dat A.B. de verkeerde persoon had aangevallen en dat de aanleiding hiervoor een oude vete was met zijn oom.

Op de bewuste dag reed A.B. op de Guaranistraat toen hij een fietser in tegengestelde richting aanreed. Na de aanrijding stapte hij uit en viel de fietser aan met een scherp voorwerp, totdat hij erachter kwam dat hij de verkeerde persoon had aangereden. Het slachtoffer werd overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medische behandeling.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat A.B. een oude vete heeft met zijn oom, die hem in het verleden steekverwondingen had toegebracht en waardoor hij ter verpleging in het ziekenhuis was opgenomen. Bij het zien van de fietser, die sterk op zijn oom leek, ging A.B. over tot het plegen van de strafbare feiten. Het slachtoffer is inmiddels ontslagen uit de ziekeninrichting na observatie.

A.B. is voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De politie is momenteel bezig met het opsporen van zijn oom.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAutobestuurder in Suriname vergist zich, rijdt onschuldige burger aan en kapt hem