donderdag 18 juli 2024
23.7 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
5
(2)

Autobestuurder gaat over de kop en verliest het leven

lees ook ...

Ondernemer beboet voor valse aangifte en misbruik van vrijst...

Een ondernemer heeft geprobeerd om drie containers met goederen onder het vrijstellingsregiem te importeren door valse aangifte te doen over de inhoud. In het geautomatiseerd aangiftesysteem van de do...

De 33-jarige autobestuurder Amareldo van Aaron heeft in de vroege ochtend van maandag 24 oktober na een verkeersongeval aan de Martin Luther King (MLK)-weg ter plekke het leven gelaten.

De politie van het bureau Livorno kreeg omstreeks 04.30 uur van die ochtend de melding dat een personenauto ter hoogte van Anding Warenhuis over de kop was geslagen. Bij aankomst van de wetsdienaren op de locatie werd Amareldo zwaar gewond in het voertuig aangetroffen. Bij aankomst van de ambulance constateerde het medisch team dat het slachtoffer geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van de automobilist vast.

Het onderzoek heeft uitgewezen dat Amareldo alleen in het voertuig was en over voornoemde weg reed. Hij kwam vanuit de richting van Paranam en ging in de richting van Paramaribo. Ter hoogte van Anding Warenhuis heeft hij door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van het voertuig verloren. Hij kwam daarbij tegen een betonnen bloemenbak aan, waarbij het voertuig op haar zij kantelde met voor Amareldo het noodlottige gevolg. De materiële schade aan het voertuig is aanzienlijk.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer door de politie afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAutobestuurder gaat over de kop en verliest het leven