maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
5
(1)

Autobestuurder die met auto in de trens belandde, dood

lees ook ...

Elections will go normally on May 25, 2025

The National Assembly's (DNA) chairman, Marinus Bee, recently assured a local publication that the elections scheduled for May 25, 2025, will go smoothly. The electoral system is currently being modif...

Het politie bureau Centrum kreeg op zaterdag 21 januari melding van een voertuig dat aan de Ringweg-Zuid in de langs de weglopende goot was beland. Toen de wetsdienaren zich begaven naar de plaats des onheils,  troffen zij daar in de flauwe bocht van Ringweg-Zuid een donkergrijs gelakte voertuig met de kop in de trens aan.

De omstander J.T. ging het water in, waarbij een brandweerman hem daarbij bij stond. Uiteindelijk werd het 30-jarig slachtoffer Romercio Hatomi, dat geen teken van leven meer vertoonde, door het tweetal uit het voertuig gehaald. Een arts stelde officieel de dood van Romercio vast.

De autobestuurder Romercio bleek over de Ringweg-Zuid te rijden, komende vanuit de richting van de Johannes Vermeerstraat en gaande in de Oude Charlesburgweg. Ter hoogte van de flauwe bocht verloor de automobilist Romercio door zijn hoge snelheid de controle over de besturing van zijn voertuig, waarbij hij van de weg raakte en in de langs de weg lopende trens belandde.

Vermoedelijk heeft het verkeersslachtoffer door een slag enige tijd het bewustzijn verloren en kwam vervolgens te verdrinken. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Romercio door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAutobestuurder die met auto in de trens belandde, dood