maandag 17 juni 2024
28 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
5
(1)

Autobestuurder die met auto in de trens belandde, dood

lees ook ...

Officiële datum voor Ied-Ul-Adha gevierd op 16 Juni

Het Ied-Ul-Adha feest, ook bekend als het offerfeest, wordt dit jaar gevierd op zondag 16 juni. Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken (BiZa) verzekert dat organisaties die op deze dag het ...

Het politie bureau Centrum kreeg op zaterdag 21 januari melding van een voertuig dat aan de Ringweg-Zuid in de langs de weglopende goot was beland. Toen de wetsdienaren zich begaven naar de plaats des onheils,  troffen zij daar in de flauwe bocht van Ringweg-Zuid een donkergrijs gelakte voertuig met de kop in de trens aan.

De omstander J.T. ging het water in, waarbij een brandweerman hem daarbij bij stond. Uiteindelijk werd het 30-jarig slachtoffer Romercio Hatomi, dat geen teken van leven meer vertoonde, door het tweetal uit het voertuig gehaald. Een arts stelde officieel de dood van Romercio vast.

De autobestuurder Romercio bleek over de Ringweg-Zuid te rijden, komende vanuit de richting van de Johannes Vermeerstraat en gaande in de Oude Charlesburgweg. Ter hoogte van de flauwe bocht verloor de automobilist Romercio door zijn hoge snelheid de controle over de besturing van zijn voertuig, waarbij hij van de weg raakte en in de langs de weg lopende trens belandde.

Vermoedelijk heeft het verkeersslachtoffer door een slag enige tijd het bewustzijn verloren en kwam vervolgens te verdrinken. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Romercio door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAutobestuurder die met auto in de trens belandde, dood