vrijdag 24 maart 2023
26.8 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
3.5
(2)

Autobestuurder 13 jarig dodelijk slachtoffer aangehouden

lees ook ...

Velddag in proeftuin met gemengde teelt te Saramacca

De wetenschapper Rawieskoemar Chatterpal Msc van het Centrum voor Landbouwkundig Onderzoek in Suriname (CELOS) heeft aan ongeveer twaalf boeren uit verschillende districten informatie verstrekt over h...

De autobestuurder Dhiradj H., 33 jaar oud, die op dinsdag 07 maart jongstleden de 13-jarige Avanaisa Rowley die over de Bomaweg, liep, dodelijk aanreed, heeft zich in de middag van woensdag 08 maart jongstleden rond 13.45 uur op het politiebureau Santo Boma aangemeld.

Hij was zonder het voertuig waarmee hij de aanrijding heeft veroorzaakt en gaf de politie aan dat hij een lekke band had. De wetsdienaren deden zijn woonadres aan en de witte Toyota Noah busje werd door hen naar het politiebureau Santo Boma gesleept, alwaar de afdeling Forensische Opsporing het technisch onderzoek zal verrichten.

Vanwege het feit dat de autobestuurder zich niet binnen 04 uren na de aanrijding bij de politie heeft aangemeld, werd de bestuurder Dhiradj direct aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar de afdeling Verkeersunit van Regio Midden. Het voertuig werd hangende het onderzoek in beslaggenomen waarna Dhiradj door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAutobestuurder 13 jarig dodelijk slachtoffer aangehouden