maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Auto crasht in hoofdkantoor de Backlot; aanzienlijke schade veroorzaakt

lees ook ...

Toekomst Surinaamse agrarische sector versterkt door overeen...

Op het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van de agrarische sector in Suriname met de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst ...

Het hoofdkantoor van De Backlot aan de Heerenstraat zal gedurende een maand niet operationeel zijn, nadat een auto op zondagochtend tegen het gebouw is gebotst. Het blijkt dat de auto eerst in aanraking is gekomen met een ander voertuig en wegmeubilair, voordat het tot stilstand kwam in de muur van het historische pand. Omstanders meldden een sterke alcohollucht bij de inzittenden van de auto. De vrouwelijke bestuurder, die geen geldig rijbewijs had, is onmiddellijk door de politie afgevoerd.

Getuigen hebben aangegeven dat de Toyota Mark X eerst een geparkeerde Prado in de Heerenstraat heeft geraakt. Vervolgens is de auto over een stoep gereden om uiteindelijk tegen de voorgevel van De Backlot te crashen. De schade aan de auto, het gebouw, de apparatuur en andere inventaris is aanzienlijk. Hennah Draaibaar, de directeur van De Backlot, vertelde aan Starnieuws dat naast een gat in de muur, ook een deel van de fundering is verschoven.

Gelukkig zijn de ruimtes van het Jeugdjournaal in een ander deel van het pand ondergebracht, waardoor die afdeling gespaard is gebleven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAuto crasht in hoofdkantoor de Backlot; aanzienlijke schade veroorzaakt