woensdag 10 augustus 2022
32.6 C
Paramaribo
27.7 C
Amsterdam
0
(0)

Auto belandt in goot nadat bestuurder in slaap valt

lees ook ...

Bond dringt bij minister aan op aanpassing lonen SAO-persone...

Minister Steven Mac Andrew heeft knelpunten aangehoord van het bestuur van de Bond van het Personeel voor Vakopleidingen (BPVV) onder leiding van Ronald Hooghart. Deze hebben vooral betrekking op prim...

Irene Soerokarso, de 60-jarige mede inzittende bij een éénzijdig verkeersongeval, is op woensdagmiddag 27 januari vermoedelijk door een hartinfarct overleden. Het slachtoffer Soerokarso zat in een voertuig dat bestuurd werd door haar echtgenoot S.T. (70). Samen met hun 4-jarige kleinzoon A.T. reden zij over de Bomaweg komende vanuit de richting van de Mohamed Rashied Pierkhanweg gaande in die van de Welgedacht C weg. Ter hoogte van Leiding 16 kwam het voertuig in een langs de weg lopende goot terecht.

De 70-jarige autobestuurder S.T verklaarde aan de wetsdienaren van Politiebureau Santo Boma die zich na de melding van het ongeval naar de  plaats des onheils begaven, dat hij achter het stuur in slaap was gevallen. Zijn 60-jarige vrouw liet ongeveer dertig minuten daarna ter plaatse het leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam van de vrouw is na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. Volgens het obductierapport is mevrouw Soerokarso vermoedelijk door een hartinfarct overleden. Zij wordt niet tot een verkeersdode gerekend.

De autobestuurder die in het bezit is van een geldig Surinaams Rijbewijs en niet onder in vloed was van alcohol, werd samen met zijn kleinzoon per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor het verkrijgen van medische hulp. Zij vertoonden geen zichtbare letsels aan het lichaam.

De zaak is voor verder afwikkeling overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAuto belandt in goot nadat bestuurder in slaap valt