donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
0
(0)

Atleet Domigill Werson krijgt hulp van VP Brunswijk

lees ook ...

Domigill Werson heeft de afgelopen vijf jaren in binnen- en buitenland verschillende medailles en gouden plakken behaald in de sporttakken hinkstap springen en ver springen. Domigill zet alles op alles om de nodige kwalificering te behalen voor deelname aan de Olympische Spelen in 2024 in Parijs. Zijn doel om de top te bereiken, hield hij op woensdag 30 augustus 2023 voor aan Vice-President Ronnie Brunswijk tijdens een beleefdheidsbezoek.

VP Brunswijk juicht de successen van de sporter toe. Daarom heeft hij een donatie gegeven aan een speciaal trainingskamp van enkele atleten die aan ver springen doen. Het trainingskamp houdt verband met de komende nationale competitie hinkstap springen en ver springen in november 2023 van de Surinaamse Atletiek Bond.

Atleet Domigil is nog schoolgaand en traint meerdere keren per week. Zijn moeder Amina Werson is dankbaar voor de steun van de VP aan haar zoon voor het trainingskamp. Zij moest zelfs voor alle kosten opdraaien toen haar zoon voor Suriname uitkwam in Frans-Guyana.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAtleet Domigill Werson krijgt hulp van VP Brunswijk