zaterdag 27 februari 2021
26.1C
Paramaribo
3.3C
Amsterdam
0
(0)

Assembleedelegatie bezoekt nabestaanden vermoorde meisje

lees ook ...

Wilsientje van Emden vult plek Akiemboto DNA in

De NDP-er Wilsientje van Emden zal de plek van partijgenoot Sergio Akiemboto in De Nationale Assemblee (DNA) invullen. Ze heeft gisteren haar verkiezing als vertegenwoordiger van het parlement aanvaar...

Een parlementaire delegatie onder leiding van de voorzitter, Marinus Bee, heeft gisteren de nabestaanden van de achtjarige Cherelee Manhoef bezocht. De voorzitter heeft uit eigen middelen aan de familie een enveloppe, goederen en drank overhandigd. Het ontzielde lichaam van dit meisje is enkele dagen terug gevonden. Ze is vermoedelijk door haar vader om het leven gebracht. Ook het lichaam van haar vader, die militair was, is gevonden.

Naast de voorzitter heeft de delegatie verder bestaan uit de leden Ivanildo Plein, Patricia Etnel en Tashana Lösche.

De parlementariërs hebben de familie gecondoleerd met het verlies van hun enig kind en kleinkind. Verder heeft de delegatie de familie moed ingesproken om de moeder in deze moeilijke dagen de nodige ondersteuning te geven. De volksvertegenwoordigers hebben de familie beloofd klaar te staan om te helpen, waar die hulp nodig is.

Vanaf dinsdagmiddag is het een komen en gaan van onder andere buurtbewoners, die voor de woning bloemen en beertjes hebben geplaatst als teken van medeleven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAssembleedelegatie bezoekt nabestaanden vermoorde meisje