Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

assambleelid William Waidoe verlaat PL voor de NDP

Geplaatst

op

door

De kogel is door de kerk. De parlementarier uit het rijstdistrict,Nickerie, William Waidoe heeft de Pertjajah Luhur,PL,  vandaag verlaten voor de nationaleDemocratische Partij,NDP. Geruchten deden al geruime tijd de ronde dat dezeparlementarier de PL zou willen verlaten voor de NDP en vandaag was dat hetgeval.

Volgens Waidoe is het belangrijk voor hem om de mensen hun gebden metzijn daden te bewijzen.

Voorzitter, ik wil uw college informeren dat ikvandaag ben uitgetreden en niet meer behoor tot wat op dit moment gold te wetendat ik fysiek deze plek inneem. Ik wens graag per heden een andere rol tevervullen en wens te ondersteunen de fractie aan de andere zijde, NDP, en derhalveondersteun ik de regering.”

Het boterde al een heletijd niet tussen de leiding van de PL en het parlementslid. De heer Waidoe hadbij het bekend maken van zijn politiek besluit ook naar een andere zitplaats inde DNA gevraagd. Volgens de DNA voorzitter, Jennifer Geerlings Simmons zal datbij de eerst volgende huishoudelijke vergadering aan de orde komen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Veroorzaker aanrijding laat slachtoffers in hulpeloze toestand achter

Geplaatst

op

door

De politie van de verkeersunit van Regio Midden kreeg in de vroege ochtend van zondag 12 mei melding van het Command Center, dat een auto twee voetgangers aan de Kwattaweg had aangereden.

De wetsdienaren gingen naar de opgegeven locatie en troffen de slachtoffers ter plaatse aan. De slachtoffers waren de 48-jarige Mukesh, J. en de 50-jarige Sharmiladebie, T. Zij verklaarden dat terwijl zij de straat overstaken zij door een blauw gelakte personenauto zijn aangereden. Dat de autobestuurder na de aanrijding is door gereden. De slachtoffers werden per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medisch behandeld te worden.
Twee dagen na de aanrijding meldde de 24-jarige autobestuurder zich aan bij de politie. Het betreft in deze de 24- jarige Armand, E. Armand verklaarde verder dat hij de auto gesloopt had en de autozittingen verbrand had om bewijsmateriaal weg te maken.

Op zijn aanwijzing werd de locatie aangedaan waar hij de losse delen van de auto verstopt had. In het belang van het onderzoek zijn de losse delen van de auto door de politie in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Armand, E. hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie. Armand is niet in het bezit van een rijbewijs.

Lees verder

Suriname

Verdachte aangehouden bij een “road-block” van de politie

Geplaatst

op

door

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade,bijgestaan door andere collegae, hebben tijdens een al geheleveiligheidscontrole, op zaterdag 4 mei in het district Brokopondo een voertuigbestuurdertot stoppen gesommeerd.

Daarbij is de 26-jarige meerijder Mugabe, A.aangehouden, nadat op hem verschillende drugssoorten zijn aangetroffen en inbeslag genomen.

Volgens verklaring van Mugabe is hij drugsgebruiker.Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Lees verder

Meest gelezen