Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

assambleelid William Waidoe verlaat PL voor de NDP

Geplaatst

op

door

De kogel is door de kerk. De parlementarier uit het rijstdistrict,Nickerie, William Waidoe heeft de Pertjajah Luhur,PL,  vandaag verlaten voor de nationaleDemocratische Partij,NDP. Geruchten deden al geruime tijd de ronde dat dezeparlementarier de PL zou willen verlaten voor de NDP en vandaag was dat hetgeval.

Volgens Waidoe is het belangrijk voor hem om de mensen hun gebden metzijn daden te bewijzen.

Voorzitter, ik wil uw college informeren dat ikvandaag ben uitgetreden en niet meer behoor tot wat op dit moment gold te wetendat ik fysiek deze plek inneem. Ik wens graag per heden een andere rol tevervullen en wens te ondersteunen de fractie aan de andere zijde, NDP, en derhalveondersteun ik de regering.”

Het boterde al een heletijd niet tussen de leiding van de PL en het parlementslid. De heer Waidoe hadbij het bekend maken van zijn politiek besluit ook naar een andere zitplaats inde DNA gevraagd. Volgens de DNA voorzitter, Jennifer Geerlings Simmons zal datbij de eerst volgende huishoudelijke vergadering aan de orde komen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

VCB Hosselaar doet aangifte tegen politie ambtenaar

Geplaatst

op

door

De politie van het bureau Keizerstraat heeft onlangs een actie gedraaid in de binnenstad van Paramaribo. Het gaat bij deze om een zuiveringsactie om illegale verkopers in de omgeving van de Centrale markt en de VCB bank in de kraag te vatten. Volgens enkele hosselaars die dagelijks voor de VCB bank zijn ging niet alles feilloos. Volgens een hosselaar is hij bij die actie door een agent die bekend bij hem is gezakkenrold . Culturu.com sprak met de aangever van het geval en de politie.

Lees verder

Suriname

Centrale Markt krijgt grote schoonmaakbeurt

Geplaatst

op

door

De Centrale Markt van Suriname gelegen aan de Waterkant geniet momenteel een grote schoonmaakbeurt. Het schoonmaken van de markt gebeurt op regulier basis maar om een bepaalde periode kiest de leiding van de markt er voor om een grote schoonmaak van de markt te doen. Culturu.com bracht ook een bezoek aan de grote schoonmaak en had een gesprek met de marktmeester, John Lecton

Lees verder

Meest gelezen

X