maandag 5 juni 2023
24.2 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Aspirant-arbeidsinspecteurs doen praktijkervaring op in veiligheidsaspecten

lees ook ...

“Suriname deserves much better,” says Bouva

The administration has failed to prioritize the needs of society. That is what NDP lawmaker Melvin Bouva says, who is both upset and alarmed about the state of the nation under the current administrat...

Een groep van 24 aspirant-arbeidsinspecteurs is onlangs op veldbezoek geweest bij diverse bedrijven om praktijkervaring op te doen in veiligheidsaspecten op het gebied van asbestsanering, stoom- en damptoestellen en zandstralen. De aspiranten hebben onder andere kunnen waarnemen hoe asbestsanering in zijn werk gaat en waarop er gelet moet worden bij het controleren van stoom- en damptoestellen en bij het zandstralen van schepen en boten.

Het doel van deze fysieke oriëntatie was om kennis te dragen over de rol van de Arbeidsinspectie op het gebied van veiligheid en om ervoor te zorgen dat werkgevers en werknemers de arbeidswetgeving stipt en stringent naleven. Asbestverwijdering, controle op stoom- en damptoestellen en zandstralen zijn onderworpen aan strenge regels en periodieke controle van de Arbeidsinspectie om de veiligheid van personeel en andere betrokkenen te waarborgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAspirant-arbeidsinspecteurs doen praktijkervaring op in veiligheidsaspecten