donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
13.5 C
Amsterdam
0
(0)

Ashiana viert Kerstfeest met stichting 1 voor 12

lees ook ...

Haïtiaanse ondernemer Saya vraagt president communicatie en ...

Ondernemer Jean 'Saya' Mixon heeft president Chandrikapersad Santokhi opgeroepen om meer te communiceren met de samenleving en zich ook fysiek te wenden tot het volk. Mixon maakte deel uit van een tea...

Huize Ashiana is met Kerst verwend geworden door Stichting 1 voor 12. De directie van het tehuis heeft samen met de stichting een kerstfeest georganiseerd. Louis Vismale, voorzitter van Stichting 1 voor 12, benadrukte dat de seniorenburgers het verdienen, omdat zij zich jaren hebben ingezet voor land en volk. 

Het tehuis heeft een pakket met levensmiddelen cadeau gekregen van de stichting en voeding, drank en muziek op deze speciale dag. Op de muziek van onder andere Marlene Waal en Liesbeth Peroti hebben de seniorenburgers gedanst. Degenen die bedlegerig zijn, werden op de kamer verwend.

De bewoners hebben van het bedrijf ‘Wahahaha’ een beker gekregen, water en een pakket met persoonlijke verzorgingsartikelen, kerstbrood en lekkernijen. Ook de directieleden kregen een presentje  van de stichting voor hun inzet. De band tussen stichting 1 voor 12 en Ashiana is niet van nu, maar bestaat al jaren.

Vismale gaf aan dat er met de huidige directeur van het tehuis een goede samenwerking is. Hij zei te hopen dat Huize Ashiana financieel onafhankelijk wordt van de overheid. “Het mag nooit meer gebeuren dat het tehuis eten of verbruiksartikelen tekortkomt”.

De stichting staat altijd klaar om de mens in nood te helpen, zeker wanneer het gaat om kinderen en senioren. Vismale benadrukte dat de stichting honderd procent afhankelijk is van donateurs in en buiten Suriname. Stichting 1 voor 12 wenst de totale gemeenschap een zalig uiteinde en een gezegend nieuw jaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAshiana viert Kerstfeest met stichting 1 voor 12