donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
5
(2)

Artiesten willen weer gewoon optreden

lees ook ...

VHP opent eerste Orange meeting point in Wanica

De Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) heeft in het ressort Saramaccapolder, district Wanica, haar eerste Orange Meeting Point geopend. Dit vond plaats op 26 mei, een dag na de start van de verki...

Artiesten zitten al lange tijd zonder werk. “We zitten al bijna twee jaar achter de regering aan om protocollen die wij hebben voorgesteld ter beoordeling, zodat we weer kunnen verdienen”,  zeiden artiesten na een persconferentie eergisteren. Volgens de artiesten kunnen zij nauwelijks nog wat verdienen en moeten ze het hebben van illegale feestjes. En dat is niet wat ze willen.”

“De gemeenschap heeft recht op ontspanning en muziek is ontspanning”, zegt een artiest. De artiesten geven aan dat elk evenement een beperkt aantal tafels gepaard kan gaan. “Bijvoorbeeld vijftig tafels en maximaal zes mensen aan een tafel omdat covid-19 is hier om te blijven en niet meer weggaat”, aldus een artiest.

De minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin zegt dat hij voorlopig geen voorstander van feesten is daar de dagelijkse covid-besmettingen blijven stijgen. Volgens de minister kan er in deze dreigende situatie niet gefeest worden. Het afgelopen etmaal werden er bijvoorbeeld 1.026 personen positief getest.

Het mag duidelijk zijn dat de sneltest tot nu toe 50 procent vals positieve uitkomsten heeft gegeven en is daarom nu in het buitenland afgekeurd. De cijfers zijn daardoor ook niet hard.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameArtiesten willen weer gewoon optreden