maandag 8 augustus 2022
26.6 C
Paramaribo
16.6 C
Amsterdam
5
(2)

Artiesten willen weer gewoon optreden

lees ook ...

Managementteam Business Development Centre geïnstalleerd

Er is een managementteam aangesteld voor het Suriname Business Development Center (SBC) door minister Rishma Kuldipsingh, van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische In...

Artiesten zitten al lange tijd zonder werk. “We zitten al bijna twee jaar achter de regering aan om protocollen die wij hebben voorgesteld ter beoordeling, zodat we weer kunnen verdienen”,  zeiden artiesten na een persconferentie eergisteren. Volgens de artiesten kunnen zij nauwelijks nog wat verdienen en moeten ze het hebben van illegale feestjes. En dat is niet wat ze willen.”

“De gemeenschap heeft recht op ontspanning en muziek is ontspanning”, zegt een artiest. De artiesten geven aan dat elk evenement een beperkt aantal tafels gepaard kan gaan. “Bijvoorbeeld vijftig tafels en maximaal zes mensen aan een tafel omdat covid-19 is hier om te blijven en niet meer weggaat”, aldus een artiest.

De minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin zegt dat hij voorlopig geen voorstander van feesten is daar de dagelijkse covid-besmettingen blijven stijgen. Volgens de minister kan er in deze dreigende situatie niet gefeest worden. Het afgelopen etmaal werden er bijvoorbeeld 1.026 personen positief getest.

Het mag duidelijk zijn dat de sneltest tot nu toe 50 procent vals positieve uitkomsten heeft gegeven en is daarom nu in het buitenland afgekeurd. De cijfers zijn daardoor ook niet hard.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameArtiesten willen weer gewoon optreden