woensdag 29 november 2023
24.2 C
Paramaribo
2.6 C
Amsterdam
5
(1)

Arrestant die ziek bleek, op het politiebureau overleden

lees ook ...

Buitengewone droogte teistert het binnenland

De aanhoudende grote droogte houdt het binnenland in zijn greep. Het besef om niet slechts afhankelijk te zijn van waterwegen groeit. Boten hebben grote moeite om te varen door het ongekende lage wate...

De 49-jarige arrestant Mike Omzichtig die vermoedelijk aan een chronische ziekte leed is in de vroege ochtend van vrijdag 20 mei in de gang van het cellenhuis van het politiebureau Nieuwe Haven gestorven.

Mike was op 21 april voor diefstal, diefstal middels braak en poging tot diefstal middels braak, door de politie van het bureau Geyersvlijt aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De arrestant Mike werd op donderdag 05 mei overgeplaatst naar het cellenhuis van het politiebureau Nieuwe Haven, alwaar hij zich op donderdag 19 mei onwel voelde. Met de ambulance werd hij voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Na medisch te zijn behandeld, is hij wederom overgebracht naar het cellenhuis van het politiebureau Nieuwe Haven, waar hij in de ochtend van 20 mei het leven liet. Een arts stelde officieel de natuurlijke dood van Mike vast. De politie maakte bekend dat de arrestant niet is overleden door enige mishandeling.

Het ontzielde lichaam van Mike werd door de politie in opdracht van het Openbaar Ministerie  afgestaan aan de nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameArrestant die ziek bleek, op het politiebureau overleden